Egyéb kategória

Elbúcsúzhatunk a Facebooktól és az Instagramtól?

Aggasztó hírek jelentek meg.

vous - 2022.02.10.
Elbúcsúzhatunk a Facebooktól és az Instagramtól?

A többek között az Instagramot és Facebookot birtokló vállalat, a Meta az unió egyre szigorúbb szabályozásai miatt háborog. A rendelkezés szerint a közösségi oldalak felhasználói adatait helyi szervereken kellene tárolni, de jelenleg az összes információ Amerikában van, amit nem is szeretne kiadni a Meta a kezéből. 

Mivel ez nem tetszik a vállalatnak, és egyelőre nem tudtak megegyezésre jutni az unióval, belengették, hogy kivonulnak az európai piacról.

Facebook

A Meta belengette, hogy kivonul az európai piacról.
Forrás:
Unsplash

Egy londoni pénzügyi lap, a CityAM megkérdezte a Meta álláspontját:

Arra fogjuk ösztönözni a hatóságokat, hogy arányos és pragmatikus megközelítést alkalmazzanak annak érdekében, hogy minimálisra csökkentsék vállalkozások ezreinek várható zavarait, amik a Facebookhoz hasonlóan jóhiszeműen támaszkodnak ezekre a mechanizmusokra, az adatok biztonságos módon történő továbbítása érdekében

– mondta a Meta alelnöke, Nick Clegg. 

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
Világ
A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
vous - 2022.08.17.

Jávor Pál neve magyarok milliói számára jelent egyet a mulatással, nótázással, szórakoztatással és magas szintű színészi játékkal. Pályája csúcsán – és talán még ma is – az emberek barátként tekintettek rá, mindenki akart magának egy szeletet a “Jávor Paliból”. Azonban a filmvászonról nem igazán lehetett megismerni a magyar bulvármédia első csillagát. Elhoztunk 10+1 tényt Jávor Pálról, amit még a legelvetemültebb rajongók sem biztos, hogy ismernek.

Otthon

Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
Otthon
Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
vous - 2022.09.29.

Minden évszaknak megvannak a maga szépségei, amiért szeretjük. Az ősz is ilyen: ilyenkor leginkább az őszi színeket szoktuk kiemelni, valamint az őszi leveleket, terméseket, amik megalapozzák ennek az évszaknak a hangulatát. Sokan szeretik otthonukban is megjeleníteni az aktuális időszakot, ehhez pedig sok különböző dísztárgyat vehetünk igénybe. A díszgyertyák szintén nagyon sokat tesznek hozzá a kellemes, otthonos légkör kialakításához, az aktuális szezonnak megfelelően.