Egyéb kategória

Elbúcsúzhatunk a Facebooktól és az Instagramtól?

Aggasztó hírek jelentek meg.

vous - 2022.02.10.
Elbúcsúzhatunk a Facebooktól és az Instagramtól?

A többek között az Instagramot és Facebookot birtokló vállalat, a Meta az unió egyre szigorúbb szabályozásai miatt háborog. A rendelkezés szerint a közösségi oldalak felhasználói adatait helyi szervereken kellene tárolni, de jelenleg az összes információ Amerikában van, amit nem is szeretne kiadni a Meta a kezéből. 

Mivel ez nem tetszik a vállalatnak, és egyelőre nem tudtak megegyezésre jutni az unióval, belengették, hogy kivonulnak az európai piacról.

Facebook

A Meta belengette, hogy kivonul az európai piacról.
Forrás:
Unsplash

Egy londoni pénzügyi lap, a CityAM megkérdezte a Meta álláspontját:

Arra fogjuk ösztönözni a hatóságokat, hogy arányos és pragmatikus megközelítést alkalmazzanak annak érdekében, hogy minimálisra csökkentsék vállalkozások ezreinek várható zavarait, amik a Facebookhoz hasonlóan jóhiszeműen támaszkodnak ezekre a mechanizmusokra, az adatok biztonságos módon történő továbbítása érdekében

– mondta a Meta alelnöke, Nick Clegg. 

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.