Egyéb kategória

Kiderült, miért tűnt el az X-Faktor győztese, Alee

Miután megnyerte a tehetségkutatót fenekestül felfordult az élete.

vous - 2022.02.03.
Kiderült, miért tűnt el az X-Faktor győztese, Alee

Alee szinte ahogy lelépett az X-faktor színpadáról, azonnal koncertezésbe fogott. A pörgésben hamar sokak kedvencévé vált, ám utóbbi időben nem túl aktív közösségi oldalán. Most egy hosszú írásban mesélte el, mi is állt eltűnésének hátterében:

Gondoltam pár mondatban végre beszélek kendőzetlenül, őszintén arról, hogy mi történik velem. Mint ahogy észrevettétek, eltűntem a Social media világából. Posztoltam párat nektek, letudtam a kötelezőket, de ezentúl semmi, talán csak igyekeztem azt mutatni minden rendben, boldog vagyok és csinálom amit kell. Sajnos ez teljes egészében nincs így. Hatalmas utat jártam be, de ez még semmi, ez csak egy kezdet, írom a zenéket, kipróbálok új dolgokat, de keresem magam. Akármennyire céltudatos vagyok, akármennyire ott vagyok fejben, ez egy hatalmas változás az életemben ami kihat rám mentálisan. Nem fog széttörni a nyomás, nem futamodok meg, nem tűnök el. Csinálni fogom azt, ami miatt még pozitív tudok maradni. Csak ez most egy ilyen időszak skacok, és meg szeretném köszönni, hogy mellettem vagytok és minden koncerten tomboltok! Nem tudok mindenkinek megfelelni a zenémmel, a külsőmmel, a személyiségemmel. Nem is akarok! Most egy olyan Aleet fogtok kapni, aki azt csinálja ami ő, amit szeret, amit boldogan motiváltan csinál. Csak kell/kellett egy kis idő, hogy visszataláljak magamhoz. Úgyhogy ne csüggedjetek, készülnek az új zenék, csak időbe telik mire mentálisan rendbe teszem a múltat és a jelent ami kísért néha. Veletek maradok, és csinálom amihez a legjobban értek, magamat adom és zenélek leszarva a negatív embereket és a negativitást magam körül!

– vallotta be közösségi oldalán.

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!