Lélek

Pasik vallottak: ezektől a női tulajdonságoktól futnak ki a világból

A párkapcsolat alapja a megértés, empátia, jó kommunikáció. Főleg a jó kommunikáció. Amit azért mi, nők gyakran elbaltázunk. Valljuk be, hajlamosak vagyunk rá.

vous - 2022.02.01.
Pasik vallottak: ezektől a női tulajdonságoktól futnak ki a világból

Noha a férfiakban erősen megvan az az érzés, hogy erősnek kell mutatkozniuk, akik mindent elbírnak, és akiknek nem fáj semmi sem, azért a YourTango magazinnak elárulták, hogy mi az, amitől falra másznak, ha mi, csajok folyton csináljuk.

A múlttal való vagdalkozás

Ez csúnya dolog szerintem is, és egyáltalán nem korrekt. Mindenki követ el hibákat, de azokat egyszer meg kell beszélni, lezárni és elengedni. Az, hogy a vita hevében egy régi hibáját hozzátok fel a pasitoknak, és vágjátok a fejéhez, inkorrekt, gyenge jellemre vall. Vagy pedig magatok sem bocsátottatok meg neki érte, hanem csak rábólintottatok, szőnyeg alá söpörtétek az adott problémát. Az elfogadás nem egyenlő a megbocsátással, helló! Ha csak néhányszor fordul elő, még oké, de ha rendszeres jelleggel, akkor kezdjetek gondolkozni magtokon, hogy miért is csináljátok.

Forrás:
istock

Azt kéritek, legyen őszinte, és ordítozást kap érte

– Szívem, hogy nézek ki?
– Jól.
– Na de őszintén?
– Hát, kicsit híztál, de…
– MICSODA?! SZÓVAL DAGADT VAGYOK!?

Na, ezt nem szabad csinálni, lányok! Ez pont az a szitu, ami után a pasi meghátrál, hogy ez csapda, azaz nem létezik jó válasz. Ez a komolyabb témáknál olyan szinten gondot okozhat, hogy szakítás lehet a vége. Elvégre, akivel nem lehet őszintének lenni, azzal hogyan beszéljék meg a párkapcsolati problémákat?

Faggatózás

Hol voltál? Kivel? Miért késtél? Hová mész? Ezt még egy pasitól se jó hallani, szóval ti se csináljátok!

Követelőzés

Messziről ki lehet szagolni, hogy olyan pasival beszéltek éppen, akinek alig van szava. Ők ugyanis többnyire borús arccal járkálnak, és vagy meghunyászkodnak az erélyes női hang hallatán, vagy pufogni kezdenek. Tény, kétemberes ez a játszma, de ha öntudatos pasival akad dolgotok, higgyétek el, ő nem fog belemenni ebbe a játékba.

Szidjátok, ha pornót néz

Az, hogy a pasitok maszturbál, rendszeresen, tény. Még ha soha nem látjátok, ha teljesen elégedett a szexuális életetekkel, akkor is, hiszen nem véletlenül tűnnek el órákra a fürdőszobában. Ami pedig a pornót illeti: ugyanez érvényes rá. A szabály mindössze annyi, hogy ne a pornó kerüljön túlsúlyba. Egyébként meg kár foglalkozni vele.

Ajánlott cikkek