Intim

Azok a férfiak, akik popsira vágynak, először próbálják ki magukon

Sokaknak a szeretkezés Szent Grálja, de a legtöbb nőnek inkább csak bosszúság a popószex, amivel időről-időre bepróbálkoznak a férfiak. Azt már senki nem érti, hogy miért, hiszen magukon a világért se próbálnák ki.

vous - 2022.02.02.
Azok a férfiak, akik popsira vágynak, először próbálják ki magukon

Elöljáróban leszögezném, hogy alapvetően semmi gond nincsen ezzel a féle közösülési formával, ha mindkét fél benne van és élvezi. Számomra csak az a furcsa, amikor egy férfi minden áron vágyik rá, és megpróbálja ráerőszakolni egy nőre, mindezt úgy, hogy ő maga irtózik a gondolatától is, ha ő vele történne ilyen. Pedig a fenék az teljesen uniszex dolog, tessék csak kipróbálni mindenkinek, aki oda akarja tenni a farkát.

Pro és kontra

Elhiszem, hogy nagyon szűk a fenék, és ez jó a férfiaknak, de a nőknél ez már nem olyan egyértelmű. Persze sokat lehet olvasni arról, hogy milyen sok idegvégződés található ott, és mekkora örömöt lehet ott okozni, de azt se szabad figyelmen kívül hagyni, hogy ugyanakkora fájdalmat is. Sőt!

A végbelet nem arra találták ki, hogy dolgokat tegyenek belé, szóval az ott lévő szövetek lehet puhák és selymesek, de nagyon érzékenyek is. Emiatt könnyű felsérteni azt a területet, már csak a behatolás okozta súrlódással is. Nem véletlen, hogy a pornófilmekben folyik a síkosító, meg a színészek rendszeresen „gyakorolnak”. Egyre gyakoribb, hogy a “bemelegítést” is látni, nemcsak durrbele elkezdik, mintha ez valójában így lehetséges lenne.

popsi

Mindkét félnek joga van a fenékhez.
Forrás:
Canva.com

Na, meg az sem, hogy a jelenetek előtt jó alaposan kimossák, amit ki kell. A beöntéseket, meg az eredményüket meg persze nem mutatják sohase, vagy ha mégis, az már egy sokkal szűkebb közönségnek szól. Mondjuk, ők legalább tudják mivel jár ez a műfaj.

Tévhitek és csalódások

Talán a pornó az egyik felelős abban, hogy egyre több férfi vágyik fenékszexre. Hiszen ott minden tiszta, és szemmel láthatóan a nők is nagyon élvezik. Na, a valóságban ez, főleg elsőre, nagyon nem így fog kinézni az átlagemberek hálószobájában. Ott fájdalmas, barna, és rosszabb esetben véres lesz az együttlét, ha csak a férfi kezében van az irányítás.

Az én véleményem az, hogy akinek nagyon fontos, hogy mind a két járatot használhassa odalent, az keressen olyan párt, aki ugyanúgy vágyik rá, és ne a meglévőre próbálja meg ráerőltetni. Azon meg végképp ne sértődjön meg, ha valaki nem vevő rá, főleg úgy, ha ő maga még ki se próbálta. Mindenki tegyen be magának oda valamit, mielőtt másnak megpróbálná!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
Világ
Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
vous - 2022.10.26.
Október 20-án tartották Az Eltűnt Budapesti Kupolák című rövidfilm exkluzív premierjét. A rendhagyó kisfilm, amely egy letűnt kor értékes tetődíszeit eleveníti fel, különleges videotechnikával készült. Az alkotásban a főváros egykori stílusát jelentősen meghatározó kupolák kelnek életre. A premier díszvendége Sólymos Sándor, Ybl-díjas építész és filozófus volt, akivel Kondacs András, a film rendezője beszélgetett a vetítést követően budapesti városépítészeti lehetőségekről, az egykori épületek, valamint a kupolák jelenéről és jövőjéről.

Otthon

4 tudnivaló, amivel számolni kell, ha kiadjuk a lakásunkat
Otthon
4 tudnivaló, amivel számolni kell, ha kiadjuk a lakásunkat
vous - 2022.11.28.
A folyamatosan dráguló ingatlanpiac bizonytalanságai miatt a bérlakások iránt évről-évre folyamatosan növekszik a kereslet, ezzel párhuzamosan a kiadó lakások száma is egyre nagyobb. A lakástulajdonosok számára ugyanis jól fizető, passzív jövedelemszerzési lehetőséget jelent, ráadásul minimális befektetéssel egy felújítás többszöröse jöhet vissza egy jó állapotú lakás bérleti díjából. A számos előny persze csak a jéghegy csúcsa.