Egyéb kategória

Ezt mondja rólatok a legtöbbet használt emojitok

Jól tudjuk, mára már az emojik átvették az uralmat a virtuális beszélgetés világában. De nem is olyan nagy baj ez!

vous - 2022.01.30.
Ezt mondja rólatok a legtöbbet használt emojitok

Az emojik tényleg megteremtik számunkra érzelmeink kifejezéséhez azt a formát, amit néha szavakkal nem tudunk elmondani. Apró emotikonok, amik sokszor megkönnyítik az életünket. De gondolkoztatok már azon, mit mond rólatok a leggyakrabban használt emojitok? Mert a Hercampus összeszedte, és levonta a következtetéseit!

Örömkönnyes emoji

Ez az emoji a LOL képesített változata, a felhasználók 20%-ának ez a leggyakrabban használt emotikonja. Azok, akik sokat nyomkodják ezt a jelet, tudják, milyen fontos a nevetés, és nem veszik túl komolyan az életet, függetlenül a körülményektől.

Szívszemű emoji

Ez az emotikon tökéletes azoknak az embereknek, akik tetőtől talpig beleszeretnek mindenbe és mindenkibe. Azoknak, akik ezt használják, könnyű a kedvére tenni.

Csókos emoji

Szórakoztató és kacér, édes és megnyerő. A csókos emoji igazi nagy kedvenc, ami lehetőség szerint kacér, mégis ártalmatlan. Gyengéd, mégsem túl érzelmes.

Unott emoji

Összetéveszthetetlen a többi emojival, ha az elégedetlenség kifejezése a cél. Ez az egyetlen emoji, ami igazán megmutatja, milyen fejet vágnak használóik, amikor tényleg nagyon elegük van mindenből.

Imádkozós emoji

Nagyjából pont semmi köze a vallásos kéztartáshoz. Az imádkozó kezek sokkal inkább különböző helyzetek iránt érzett hálát fejeznek ki. Azok, akik gyakran használják, már rájöttek, hogy a dolgok menetét nem tudják befolyásolni, inkább az imádkozásra és a szerencsére bízzák a sorsukat. Ez az emoji a drukkolást is kifejezi.

Like emoji

Köztudott jele az elfogadásnak, jóváhagyásnak, jól végzett munkának vagy épp megállapodásnak. Használói gyakran éreznek vágyat arra, hogy másoknak megfeleljenek, és nem szégyellik elismerni, ha valaki valamit jól csinált.

Zokogó emoji

Tömör leírása a(z egyetemi) életnek, a zokogó emoji kifejezi a mindennapok gyötrelmeit. Használói azonban sok esetben nem idegenkednek a mindennapos iróniától sem.

Piros szív emoji

Instagramon a leggyakrabban használt hangulatjel. Kifejezi a szeretetet, a csodálatot, a megbecsülést. Az, hogy ez az egyik leggyakrabban használt emoji, elárulja azt is, hogy használói az egész világgal meg akarják osztani, hogy valakit valahol nagyon szeretnek.

Ajánlott cikkek