Egyéb kategória

Ez a lány adta fel a világ legjobb társkereső hirdetését

Ha egy lánytól megkérdezik, milyen számára a tökéletes pasi, akkor nagy eséllyel a tulajdonságai között szerepel az is, hogy intelligens legyen. Úgy tűnik, ennek a lánynak tényleg ez a legfontosabb, ugyanis annak a pasinak, aki randizni akar vele, nem akármilyen feladatot kell megoldania.

vous - 2022.02.01.
Ez a lány adta fel a világ legjobb társkereső hirdetését

Gabriela Rzeszutek nem vesztegeti az idejét olyan pasikra, akik nem elég okosak. Csak olyan pasival hajlandó randizni, aki meg tudja fejteni ezt az egyenletet, amiből kijön a telefonszáma. Ezt a videót töltötte fel a youtube-ra, melynek a címe: A lány keresi keresi a férjét.

Bár nem tudjuk, hogy a lány komolyan így akar-e magának férjet találni, annyi biztos, hogy imádjuk az ötletét! Persze, nem kell minden pasinak matekzseninek lennie, de jó érzés, ha kicsit harcolnak értünk. Nem is az egyenlet a lényeg, hanem, hogy szeretjük azt érezni, hogy meg akarnak szerezni minket még akkor is, ha nem olyan egyszerű.

Íme, a feladvány:

Forrás:
Twitter/Exen
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.