Egyéb kategória

Ha így ír nektek a pasi, garantáltan össze fogja törni a szíveteket!

Mindig vannak jelek egy párkapcsolatban. Vagy már előtte is. És abból, ahogyan a pasi ír nektek, sokkal többre lehet következtetni, mint gondolnátok.

vous - 2022.01.25.
Ha így ír nektek a pasi, garantáltan össze fogja törni a szíveteket!

Mindig félünk attól, hogy össze fogja valaki törni a szívünket. A testünkre és a lelkünkre is hatással van. Ez természetes ösztön szerintem, hiszen kit nem értek még csalódások? És mindig vannak jelek, amik árulkodnak arról, ha valakit messze el kéne kerülnünk. Egy szakítást pedig elég nehéz kiheverni.

A Yourtango segítségével most mi leszünk a fény az alagút végén, és rávilágítunk néhány dologra. Lányok, ha ilyen üzeneteket kaptok a kiszemelt pasitól, lehet, hogy érdemesebb felhúzni a nyúlcipőt, mielőtt még a szívetek darabjait söpörhetitek össze a padlóról.

1. A nőcsábász 

Ez a típusú pasi még nem áll készen komolyabb dolgokra. Ő csak egy kis figyelmet szeretne. Az üzenet számára pont azt jelenti, hogy figyelmet kap a nőktől, valahogy mindig magát ajnároztatja csetelés közben, de azonnal meghátrál, ha valami komolyabb alakul és inkább nem válaszol többet.

Objektum doboz

2. A csaló

Kapcsolatban van (és nem veletek), mégis romantikusan érdeklődik irántatok? Csak reálisan kell átgondolni a dolgot: ha ti lennétek a barátnője, valószínűleg ugyanezt csinálná. Még ha testileg nem is megy el odáig, hogy megcsalja a párját, lélekben már mással flörtöl és ez pont elég ahhoz, hogy elveszítse egy nő bizalmát.

Objektum doboz

3. A kényszeres

A pasi, aki állandóan ír nektek. 0–24-ben. A figyelmetekre és a segítségetekre van szüksége. Eleinte aranyos lehet, hogy állandóan ír, de a végén már nagyon bosszantó.

Objektum doboz

4. A kontrollmániás

Mit csinálsz? Hol vagy? Kivel vagy? Miért nem velem vagy? Ugye, lányok, ismerősek ezek a mondatok! Sajnos nekem volt szerencsém ilyen pasival találkozni, aki közölte velem, hogy tudja, hogy elérhető voltam, mégsem vettem fel a telefont, és azonnal mondjam meg, ha már nem érzek iránta semmit sem. Mondanom sem kell nektek, hamar kidobtam a srácot. 

Objektum doboz

A saját boldogságotok mindennél fontosabb, és ezt egy pasi sem gátolhatja meg azzal, hogy ilyen üzeneteket ír nektek.

Jobb előbb lépni, mint hogy a szívetek összetörne!

Ajánlott cikkek