Egyéb kategória

Berki Mazsi házasságuk megromlásáról beszélt

Berki Mazsi és Berki Krisztián nem titkolja, hogy válságba került a házasságuk.

vous - 2022.01.25.
Berki Mazsi házasságuk megromlásáról beszélt

A sztárpár szakemberhez fordult, hogy megmentsék házasságukat, ami Mazsi terhessége alatt zátonyra futott.

Pszichológusukkal, Roboz Zsókával a TV2 Mokka című műsorában adott interjút Berki Mazsi, ahol többek között arról is beszéltek, hogyan vezethet egy terhesség vagy egy szülés a házasság megromlásához. Az újdonsült édesanya azt is elárulta, mikör jött rá, segítségre van szükségük problémáik megoldásához:

"Krisztiánnal már nem tudtunk beszélgetni. Inkább úgy éreztem, hogy egymás mellett élünk, és nem együtt élünk. Ez nem csak a baba érkezésével volt, hanem azt tudni kell, hogy amikor egy házasság megromlik, vagy rosszabb lesz, akkor az egy hosszabb idő, és azt gondolom, hogy ugyanannyi kell, hogy rendbe is tegyük. Mind a kettőnkben megvan a hajlam, mivel nagyon szeretjük egymást, hogy rendbe tegyük ezt, és ezért kértük szakember segítségét."

A sztárpár nagy port kavart a közösségi médiában, amikor novemberben élőben közvetítették lányuk, Emma születését. Mikor a műsorvezető megkérdezte, mennyire bánták meg ezt a döntést, Mazsi helyett pszichológusuk válaszolt, aki szerint nagyon ártalmas lehet a teljes nyilvánosság egy kapcsolat számára:

"Azon is dolgozunk, hogy tudják ezt valahogy kizárni, hogy tudnak maguknak egy olyan intim teret kialakítani, ahol ezektől tudnak függetlenedni. Hogy kommenteket nem olvasnak, nem nézik azt, hogy más híres emberek hogy viszonyulnak, miket írnak róluk. Hanem, hogy legyen abszolút egy olyan kis magánterük, ahol csak hárman vannak és csak az számít, ami akkor, ott történik abban a pillanatban."

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
Világ
Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
vous - 2024.04.22.
A fenntartható ásványvízfogyasztás iránt egyre növekszik a kereslet Magyarországon. Eközben az év elején bevezetett visszaváltási rendszer akadozik, a beszerelt automaták többsége szinte üres. Az első negyedév alatt emiatt csak PET-palackból 400 millió fogyhatott el, amelynek kétharmada nem hasznosul újra. A környezettudatosság szempontjából így fontos állomás, hogy az első cserepalackos ásványvíz áprilistól az Interspar és a Príma szelektált üzleteiben is országszerte kapható. Az átlagosan 25-ször újratölthető palackos Oonly ásványvizet január közepén kezdte el gyártani pannonhalmai üzemében a magyar márka, amely a jelenleg ismert egyik legkörnyezetkímélőbb megoldás a hazai piacon.

Otthon

Minőségi és dizájnos bútorok az otthonokba, bel- és kültérre
Otthon
Minőségi és dizájnos bútorok az otthonokba, bel- és kültérre
vous - 2024.03.28.
Otthonaink berendezése mindig egy izgalmas, ugyanakkor embert próbáló, jelentős költséggel járó feladat, amely meghatározó a stílus és a kényelem szempontjából, így körültekintést, megfontolást igényel.