Egyéb kategória

Berki Mazsi házasságuk megromlásáról beszélt

Berki Mazsi és Berki Krisztián nem titkolja, hogy válságba került a házasságuk.

vous - 2022.01.25.
Berki Mazsi házasságuk megromlásáról beszélt

A sztárpár szakemberhez fordult, hogy megmentsék házasságukat, ami Mazsi terhessége alatt zátonyra futott.

Pszichológusukkal, Roboz Zsókával a TV2 Mokka című műsorában adott interjút Berki Mazsi, ahol többek között arról is beszéltek, hogyan vezethet egy terhesség vagy egy szülés a házasság megromlásához. Az újdonsült édesanya azt is elárulta, mikör jött rá, segítségre van szükségük problémáik megoldásához:

"Krisztiánnal már nem tudtunk beszélgetni. Inkább úgy éreztem, hogy egymás mellett élünk, és nem együtt élünk. Ez nem csak a baba érkezésével volt, hanem azt tudni kell, hogy amikor egy házasság megromlik, vagy rosszabb lesz, akkor az egy hosszabb idő, és azt gondolom, hogy ugyanannyi kell, hogy rendbe is tegyük. Mind a kettőnkben megvan a hajlam, mivel nagyon szeretjük egymást, hogy rendbe tegyük ezt, és ezért kértük szakember segítségét."

A sztárpár nagy port kavart a közösségi médiában, amikor novemberben élőben közvetítették lányuk, Emma születését. Mikor a műsorvezető megkérdezte, mennyire bánták meg ezt a döntést, Mazsi helyett pszichológusuk válaszolt, aki szerint nagyon ártalmas lehet a teljes nyilvánosság egy kapcsolat számára:

"Azon is dolgozunk, hogy tudják ezt valahogy kizárni, hogy tudnak maguknak egy olyan intim teret kialakítani, ahol ezektől tudnak függetlenedni. Hogy kommenteket nem olvasnak, nem nézik azt, hogy más híres emberek hogy viszonyulnak, miket írnak róluk. Hanem, hogy legyen abszolút egy olyan kis magánterük, ahol csak hárman vannak és csak az számít, ami akkor, ott történik abban a pillanatban."

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Majka, Azahriah, Korda György és Balázs Klári – a legnagyobb magyar sztárokkal és legendákkal várja látogatóit júliusban az EFOTT fesztivál
Világ
Majka, Azahriah, Korda György és Balázs Klári – a legnagyobb magyar sztárokkal és legendákkal várja látogatóit júliusban az EFOTT fesztivál
vous - 2023.03.27.
A legnagyobb magyar sztárokkal és legendákkal várja látogatóit az EFOTT fesztivál július 12. és 16. között a Velencei-tónál. Hat színpadon több mint 100 fellépőt láthatnak a fesztiválozók, többek között a VALMAR, Azahriah, a Wellhello, a Halott Pénz, Majka vagy a nagyszínpadra visszatérő Korda György és Balázs Klári produkcióját.

Otthon

Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
Otthon
Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
vous - 2023.03.16.
A vízhatlan matracvédő megóvja a baba és kisgyermek ágyának a matracát a nemkívánatos foltoktól. De mi a helyzet a nagy méretű ágyakkal? Sok esetben ugyanis együtt alszik a kicsi a szülőkkel vagy hajnalban, ha felébred, bemászik a szülői ágyba. Szerencsére nagy, 180x200 és 200x200 cm-es méretben is elérhető a matracvédő, így nem történik semmi probléma, ha nem ébred fel a gyermek arra, hogy pisilni kell. A szobatisztaságra való szoktatáskor ez előfordul, így jobb felkészülni rá és megelőzni a bajt.