Egyéb kategória

Sebestyén Balázs durva kritikát mondott élő adásban Kulcsár Edináról

Sebestyén Balázsék sem hagyták szó nélkül Kulcsár Edináék válását.

vous - 2022.01.19.
Sebestyén Balázs durva kritikát mondott élő adásban Kulcsár Edináról

Sebestyén Balázsék kedd reggeli adásukban vesézték ki Kulcsár Edina és Csuti egyre botrányosabb válását. Ahogy sokan mások, úgy Rákóczi Feri sem érti, hogy miért vállalta fel az egykori szépségkirálynő ilyen hamar az új kapcsolatát, hiszen ennyi idő után nem tudni még, hogy mennyire lesz tartós az új szerelem.

Sebestyén Balázs szerint sokkal inkább az volt a döntés hátterében, hogy Edina egy hazugságspirálba került, amiből már muszáj volt valahogy kikeverednie – írta meg a Ripost.

"Nagyon sok sebből vérzik és sántít a dolog, és nagyon méltatlan ez az egész. Látva szegény Edinát…. én is töltöttem vele három hetet, azt se tudja, merre van arccal előre. Semmiféle tudatosság nincs benne, annyira sodródik, és annyira nem tudja, hogy ki ő valójában, hogy ezen én meg sem lepődöm. Nagyon durván méltatlan így befejezni valamit"

– utalt vissza a Nyerő Páros forgatására Balázs.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.