Intim

Srácok, értsétek meg, a pornó nem valóság: Nem erre vágyunk!

Generációs problémának tűnik, hogy sok fiatal férfi pornón nőtt fel, és onnan tanulták meg, hogyan kell egy nőhöz nyúlni. Ez olyan, mintha valaki a Halálos Iramban filmekből tanulna meg vezetni, mindkettőnek hatalmas felsülés lesz a vége.

vous - 2022.01.15.
Srácok, értsétek meg, a pornó nem valóság: Nem erre vágyunk!

Szögezzük le előre, hogy nekem az égvilágon semmi bajom nincs a pornóval. Én is nézek néha, mindenkinek a saját dolga, hogy hogyan elégíti ki önmagát, amíg másoknak nem árt vele, nem illegális vagy önmagára nem károsak a szokásai. A fétisekkel is ugyanígy ki vagyok békülve, ha a másik fél benne van, mindenki essen egymásnak, ahogy csak akar.

Az viszont nagyon nem oké, hogy sok férfi kvázi mesefilmekből tanul meg szexelni, ami nemcsak a nőknek, de a srácoknak is elcseszi az egész együttlétet.

Nem kell, hogy pornófüggő legyen

Persze sokszor kéz a kézben járnak, de nem kell pornófüggő legyen egy srác ahhoz, hogy teljesen eltorzult képe legyen arról, hogy mi kell egy nőnek. Elég annyi, hogy tinédzser kora óta néz pornót, és a látottakat soha nem beszélte meg senkivel, és később se tette helyre senki, miután középszerű, vagy teljesen kellemetlen élményekben részesített lányokat.

Nem erőszakról beszélek, csak a teljes közönyről, önzőségről, hozzá nem értésről és tudatlanságról, ami ezekre a srácokra ráragadt. Egy mesevilágban élnek, ahol a csajok egyből nedvesek, kérdés nélkül szopnak, imádják, ha durván bánnak velük és rövid időn belül sikítva élveznek el. Az meg persze nyomasztja őket, hogy nem bírják addig, mint “kéne”, nem akkora a farkuk, mint a pornószínészeknek, ami miatt még jobban próbálnak kompenzálni az ágyban.

A partnerüknek semmi jót nem tesznek ezzel, hiszen csak a saját egójukat akarják növelni, amitől a szex csak még kellemetlenebb lesz.

A változás mindkét félnek jó

A nők számára egyértelmű, hogy miért lenne jobb, ha ezek a férfiak kicsit magukba szállnának és körülnéznének, hogy jó úton járnak-e a szexuális életükben. Ugyanis a párkapcsolati életüknek is jót tenne, ha a nők nem kerülnék őket az első együtt töltött éjszaka után, hanem várnák a következő alkalmat, hogy találkozzanak.

Persze ez csak akkor igaz, ha nem személyes sikerként könyveli el a srác azt, hogy egy nő nem akar tőle semmit az első szex után.

És amúgy őszintén, srácok, nem olyan nehéz jó szeretőnek lenni, elég, ha odafigyeltek a másik félre az ágyban, esetleg néha kommunikáltok is az aktus közben, és máris sokkal nagyobb örömöt szereztetek, mint gondolnátok.

Ajánlott cikkek