Egyéb kategória

A hátfalas zuhanykabin előnyei

A fürdőszoba legfontosabb kelléke a kád vagy a zuhanyzó. Általában a helyiség méretétől függ, melyiket választjuk. Azonban jó tudni, hogy ha a zuhanyzóra kényszerülünk, a többféle modellből már szabadon válogathatunk kedvünkre.

vous - 2021.10.01.
A hátfalas zuhanykabin előnyei

Milyen típusú zuhanyzók vannak?

Sokan akkor szembesülnek vele, mekkora választék kapható a zuhanyzókból, mikor beépítik vagy felújítják a fürdőszobájukat. Létezik ugyanis tálcás, sőt mélytálcás és tálca nélküli változat, továbbá kérhetünk íves vagy szögletes kivitelezésű tusolót is. Egyre nagyobb divat manapság az aszimmetrikus zuhanyzó, mely a kis alapterületű fürdőszobákba való.

A legegyszerűbb változat a walk in zuhanykabin: itt nincs tálca, a víz a padlóba épített lefolyón keresztül távozik.

Egy másik típus, a falsíkra szerelhető tusoló a fürdőszoba egyik falán van elhelyezve, ez is helytakarékos megoldás.

Ha szétnézel a díjnyertes Homelux lakberendezési áruház honlapján, láthatod, hogy ez még közel sem minden! A zuhanykabin kínálatukban találhatunk hátfalas zuhanykabinokat is többféle színben, méretben. Érdemes böngészni a honlapon, hiszen az átláthatóságnak és részletes termékleírásoknak köszönhetően könnyebben ki tudjuk választani, nekünk milyen tusolóra is van szükségünk.

Hátfalas zuhanykabin

Hátfalas zuhanykabin
Forrás:
https://www.homelux.hu/kategoria/zuhanykabin

Miért válasszunk hátfalas zuhanykabint?

A fürdőszoba elrendezése, mérete, színe is befolyásolhatja, milyen legyen a tusolónk. Nem egyszerű feladat a megfelelő zuhanykabin kiválasztása, de nem lehetetlen. A hátfalas zuhanyzókabinnak számos jó tulajdonsága van. 

Ez esetben mind a négy oldal teljesen zárt, így valójában mindegy, hova rakjuk. Tisztításuk is egyszerűbb: történhet egyféle tisztítószerrel, nem kell a csempe fugáira külön figyelmet fordítani.

A zuhanyzó ajtaja is befolyásolhatja a döntésünket: léteznek görgős tolóajtók és a klasszikusan nyithatók is. Az előbbi divatosabb, modernebb és praktikusabb is.

Nagy előnye e termékeknek, hogy használatukkal a fal nem lesz vizes. Hajmosás, nagyobb pacsálás során sem folyik rá a víz a falra, sok hátfalas zuhanykabin eleve magasított kivitelű.

További előnyök

Fontos tudni, hogy e típusok esetében a csaptelep és a tusolófej részei a terméknek. Máris könnyebb a dolgunk, nem kell ezek kiválasztásával is időt töltenünk. 

A legtöbb hátfalas zuhanykabin eleve zuhanytálcával kapható, nem a padlón kell állunk tehát tusoláskor. Ezen belül van íves és szögletes változat is. A biztonság érdekében gumiszőnyeget, csúszásgátlót teríthetünk a zuhany aljára, vagy szereltethetünk be kapaszkodót is.

Extra igényeink is kielégülhetnek egy hátfalas zuhanykabinnal: vannak ugyanis hidromasszázs fúvókákkal vagy beépített rádióval felszerelt változatok is. 

Az is nagyszerű lehetőség, hogy a színt is megválaszthatjuk: a Homeluxnál fehér, fekete és szürke színű hátfallal borított kabinok állnak rendelkezésre.

A hátfalas zuhanyzókabin valójában bármely fürdőszobában jól mutat, praktikus és kézenfekvő megoldás lehet minden családnak.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
Világ
A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
vous - 2022.08.17.

Jávor Pál neve magyarok milliói számára jelent egyet a mulatással, nótázással, szórakoztatással és magas szintű színészi játékkal. Pályája csúcsán – és talán még ma is – az emberek barátként tekintettek rá, mindenki akart magának egy szeletet a “Jávor Paliból”. Azonban a filmvászonról nem igazán lehetett megismerni a magyar bulvármédia első csillagát. Elhoztunk 10+1 tényt Jávor Pálról, amit még a legelvetemültebb rajongók sem biztos, hogy ismernek.

Otthon

Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
Otthon
Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
vous - 2022.09.29.

Minden évszaknak megvannak a maga szépségei, amiért szeretjük. Az ősz is ilyen: ilyenkor leginkább az őszi színeket szoktuk kiemelni, valamint az őszi leveleket, terméseket, amik megalapozzák ennek az évszaknak a hangulatát. Sokan szeretik otthonukban is megjeleníteni az aktuális időszakot, ehhez pedig sok különböző dísztárgyat vehetünk igénybe. A díszgyertyák szintén nagyon sokat tesznek hozzá a kellemes, otthonos légkör kialakításához, az aktuális szezonnak megfelelően.