Egyéb kategória

Miért van mindenki elájulva a nagy farkú pasiktól?

Általában mindenki azt hangoztatja, hogy “Nem a méret a lényeg”. Valóban? Akkor miért vannak a nők úgy elájulva a nagy farkú pasiktól?

vous - 2021.11.20.
Miért van mindenki elájulva a nagy farkú pasiktól?

A lányokkal most is, mint minden héten megtartottuk a kötelező csajos esténket. A mostani alkalommal kiültünk a Duna-partra kivesézni az élet legnagyobb problémáit, a mindennapokat és persze a pasikat. Eltérő tapasztalatokkal rendelkező fiatalokként, segítőkészen és tanító céllal általában megosztjuk egymással az élményeinket az élet minden területéről. 

Ezen a héten is összeültünk egy üveg bor mellett. Miután megbeszéltük az egyéb dolgainkat, felmerültek a tipikus pasikkal kapcsolatos témák is: a modern ismerkedés nehézségei és hullámvölgyei, a rosszul sikerült randik, és hogy kinek milyen férfival volt már dolga. Ekkor került szóba a nagy férfiassággal megáldottak “legendája”.

Maga az életre szóló élmény

Már mindenki hallott róluk, de csak nagyon kevesen tapasztalták meg őket. Hihetetlen vágyakozó tekintettel mondta barátnőm, mennyire várja, hogy találkozzon egy ilyen emberrel, mert olyanok, mint a fehér holló: ha egyszer összefutsz egy ilyen egyeddel, az tuti felejthetetlen élmény lesz egy életre. 

Naivan és értetlenül kérdeztem tőle, hogy mégis miért. ( Azt gondoltam, ez a fajta vonzódás olyan, mint a fagyi. Van, aki a tölcséreset szereti, más a pálcikásat, és ezekből is különböző színűt és formájút.)

Nem úgy volt, hogy nem a méret a lényeg?

Mert mindenkitől ezt hallom általában. Vagy ezt csak azok mondják, akik még nem találkoztak velük? És mi van akkor, ha van neki, de nem tudja használni? Biztos, nem vagyok egyedül, ha azt mondom, hogy a technika is legalább ennyire fontos.

A nagy találkozás

A nagy találkozás
Forrás:
Unsplash.com

Miután feltettem ezeket, és még sok más kérdést, hosszasan, de nem túl kielégítően kiveséztük a témát. Nem lettem sokkal okosabb, miért olyan nagy dolog, ha valakinek nagy a mérete. Szerény személyem nem tapasztalt eleget ahhoz, hogy egy egyestés beszélgetésből, mások tapasztalatai alapján levonjon valamilyen ésszerű következtetést, hiszen mindenkinek mások az igényei, lehet csak túlzásba estek a válasszal.

A NAGY találkozás

Folytattam én is az ismerkedést. Találtam valakit, akivel többször is elmentünk randizni, aztán a kellő idő eltelte után eljutottunk arra pontra, hogy eljött az ideje annak, hogy még közelebbről megismerjük egymást. Biztosra menve felszereltem magamat a szükséges, átlagos, mindennapi védelemmel. Na igen, itt jött a nem várt fordulat… Úgy tűnt, hogy megtaláltam a legendásan emlegetett fehér hollók egyik példányát.

Ezek után minden kérdésemre választ kaptam.

Nem mondom, hogy nem dicsekedtem el szinte rögtön ezzel a hatalmas eseménnyel a barátnőimnek, mert de, azonnal, amint volt rá alkalmam.

Viszont azt, hogy jó volt-e vagy rossz, vagy azt, hogy felejthetetlen volt-e, inkább nem árulom el. Nem mondok el inkább semmit ezzel kapcsolatban, mert azt szeretném, ha mindenki maga tapasztalná meg, hogy milyen, ha találkozik egy ilyen nem mindennapi adottságokkal rendelkező férfival. Egy nagyon egyszerű oknál fogva. Rettenetesen személyfüggő, hogy alakul az élményed. 

Akkor most mégis fontos a méret?

Nos szerintem igen is és nem is. 

Hazafele menet a buszon ülve eléggé elmerengtem a témán. Van egyáltalán ideális hossz, és ha igen, az milyen?

banán

Akkor most mégis fontos a méret?
Forrás:
Unsplash

Ahány férfi, annyi férfiasság, és egyik sem egyforma. Ha már ekkora hangsúlyt fektet mindenki a hosszúságra, akkor az átmérőnek sem szabadna elhanyagolhatónak lennie. A tömpe vastag, vagy a hosszú cérnaszál sem feltétlenül ideális, a dőlésszögről nem is beszélve. De ugyanez az elv érvényes ránk, mi nőkre is. Ahányan vagyunk, testünk templomának szent grálja is annyiféle, senkié sem ugyanolyan olyan. Legyen szó a befogadóképességről, mind a hosszúság, mind azon a téren, hogy ki mennyire szűk, vagy arról, hogy hol vannak a különleges pontjaink.

Tapasztalataim alapján bőven különbséget tudok tenni alkalom és alkalom között, de

egy dolog mindegyikben közös volt: az élvezet.

Szerintem, mindenkinek ez a végső célja, ha szexuálisan együtt van a másikkal. Addig, amíg a két fél kölcsönösen meg tudja adni egymásnak ezt a fajta örömet, addig szerintem kár azon rágódni, kinek mekkorája van. 

Ajánlott cikkek