Egyéb kategória

Melyek a “legjobb” kemping helyek Magyarországon?

Egész biztos vannak olyan emberek, akik csak abban az esetben választanák a kempingezést, sátorozást egy utazás során, ha nem találnának már szabad helyet az adott időpontban az úticéljuk esetében. Vagy talán még akkor sem? Ez a fajta szállás hatalmas élményt jelenthet a kicsiktől kezdve a fiatalokon át egészen az idősebb korosztályig.

vous - 2021.05.24.
Melyek a “legjobb” kemping helyek Magyarországon?

Képzeljük csak el, egy nyári este milyen klassz lehet a tábortűz mellett szalonnát sütni, meginni pár pohár hideg sört, és a késő éjszakáig nyúló beszélgetések közben a csillagokat bámulni úgy, hogy közben a sátrunk, vagy faházunk szinte csak egy karnyújtásnyira van. Azoknak pedig, akik szeretnek tücsökciripelésre elaludni, mindenképp érdemes kipróbálniuk ezt a fajta pihenést!

Forrás:
pexels.com – Rachel Claire képe

Nem is kell sok minden ahhoz, hogy egy kempingezés jól sikerüljön.

Célszerű beszerezni egy megfelelő sátort, kényelmes szivacsokat, hálózsákot, néhány konyhai eszközt, valamint természetesen egyéb „túléléshez” nélkülözhetetlen kellékeket (gyufa, elsősegélydoboz, bicska), és márt indulhat is az utazás szervezése!

Természetesen lehet kölcsön is kérni ezeket a dolgokat, ám ha szeretjük ezt a fajta nyaralást, úgy már érdemes befektetni saját eszközökbe. Néhány fontos dolog azonban még mindig hátra van. Az egyik nem más, mint eldönteni, hogy ebben az évben hova is fogunk majd menni kempingezni, a másik pedig, hogy hol fogunk megszállni.

Talán elsőre nem is gondolná, hogy hányféle kemping helyszínt lehet találni Magyarországon. A linkelt oldalon egy olyan szálláskereső webhelyet fog majd találni, ahol könnyedén összetudja hasonlítania az ilyen jellegű szállásokat. Az oldal használata igazán könnyű és felhasználóbarát, hiszen mindössze csak a település nevét, az utazás időpontját, és az utazók létszámát kell beírni a keresőbe, és egy kattintás után már láthatjuk is az üdülésünk idejében épp szabad kempingeket az úticélunknál, vagy a környékén.

Kis hazánk kempingjei szerencsére nem csak sátrazásra nyújtanak lehetőséget, de faházban, kőházban, vagy akár jurtában is meg lehet majd szállni!

Ez a szálláskereső oldal azért is lehet az egyik legjobb választás, mert egyszerűen letudjuk szűkíteni a találati listát akkor, ha bejelöljük, hogy milyen speciális igényünk lenne az adott hellyel szemben. Abban az esetben, ha például a fizetés terén lenne valamilyen elvárásunk, vagy a felszereltséget illetően, akkor pár kattintás után már valóban csak a ténylegesen szóba jöhető kempingek listáját kell átnéznünk.

Ne feledje, egy jól sikerült kempingezés nem csak megnyugtathatja, és feltöltheti az embert azáltal, hogy közel van a természethez, de jóval olcsóbban is meg lehet úszni egy ilyen nyaralást, szemben a szállodák, hotelek áraival.

Arról nem is beszélve, hogy ha jó társaság is párosul a jó szállás mellé, valóban életre szóló élményeket lehet szerezni egy kempingezés alatt!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
Világ
Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
vous - 2022.10.26.
Október 20-án tartották Az Eltűnt Budapesti Kupolák című rövidfilm exkluzív premierjét. A rendhagyó kisfilm, amely egy letűnt kor értékes tetődíszeit eleveníti fel, különleges videotechnikával készült. Az alkotásban a főváros egykori stílusát jelentősen meghatározó kupolák kelnek életre. A premier díszvendége Sólymos Sándor, Ybl-díjas építész és filozófus volt, akivel Kondacs András, a film rendezője beszélgetett a vetítést követően budapesti városépítészeti lehetőségekről, az egykori épületek, valamint a kupolák jelenéről és jövőjéről.

Otthon

4 tudnivaló, amivel számolni kell, ha kiadjuk a lakásunkat
Otthon
4 tudnivaló, amivel számolni kell, ha kiadjuk a lakásunkat
vous - 2022.11.28.
A folyamatosan dráguló ingatlanpiac bizonytalanságai miatt a bérlakások iránt évről-évre folyamatosan növekszik a kereslet, ezzel párhuzamosan a kiadó lakások száma is egyre nagyobb. A lakástulajdonosok számára ugyanis jól fizető, passzív jövedelemszerzési lehetőséget jelent, ráadásul minimális befektetéssel egy felújítás többszöröse jöhet vissza egy jó állapotú lakás bérleti díjából. A számos előny persze csak a jéghegy csúcsa.