Egyéb kategória

Pandora: ékszer, ami igazán Te vagy

Több, mint ékszer: a világ egyik legnépszerűbb márkája, a Pandora egyedi perspektívájának köszönheti töretlen sikerét. A Pandora ugyanis nem csak tökéletes kiegészítő bármely alkalomra, de valóban Rólad szól. Elmeséli a történetedet, őrzi az emlékeidet, kifejezi a hangulatodat és a személyiségedet. Ismerd meg velünk a Pandorát!

vous - 2021.03.18.
Pandora: ékszer, ami igazán Te vagy

Vissza az ékszerkészítés gyökereihez

Hajdanán az ékszereket nem a dekoratív funkció miatt viselték, hanem védelmező, vallásos, szimbolikus szerepük volt. Ezt az ősi szellemiséget csempészték bele a Pandora gyönyörű és végtelenül változatos ékszereibe a márka dán alapítói. 

Per Enevoldsen-t és feleségét Winnie-t a maják csomóírása ihlette meg. A maják úgy őrizték meg az emlékeiket, hogy különböző színű kötelekre csomót kötöttek.

A Pandora híres charmjai is ilyen “csomók”: segítségükkel magaddal hordhatod az emlékeidet, és mindazt, ami Téged jelképez. 

A Pandora töretlen sikerét és az elmúlt két évtizedben egyre növekvő rajongótáborát egyedülálló karkötő rendszerének köszönheti. Már az alapkarkötöből is több változat áll rendelkezésre, de a szinte végtelen számú kis medállal (ez a charm) teljesen egyedi és személyes ékszert állíthatsz össze.

Forrás:
divatekszerbolt.hu

Ékszer minden stílushoz

A Pandora ékszerei fenntartható forrásból származó sterling ezüstből, különleges ötvözetekből, sőt bőrből és fonott textilből is készülnek. Tetszés szerint választható és kombinálható az ezüst színű, 14 karátos rózsaarannyal vagy 18 karátos arannyal futtatott karkötő, karperec, valamint charm. És hogy az összkép teljes legyen, a Pandora kínálatában nyakláncot, fülbevalót és gyűrűt is találsz. 

A márka hitvallása a folyamatos fejlesztés, így a kezdeti lépéseket követően folyamatosan születtek az újabbnál újabb ékszer modellek, a különböző formatervezésű egymástól karakteresen különböző kollekciók.

  • A Moments kollekció a Pandora egyik legrégebbi és legsikeresebb ékszercsaládja, masszív, karakteres és mégis játékos megjelenés jellemzi
  • A Reflexions kollekció kecsesen simul a csuklóra, lapos és különleges charmjaival visszafogott eleganciát sugároz
  • A Me vonal egyszerűbb, karcsúbb és a legkedvezőbb árú kollekció, mely rendkívül finom hatást kelt
Pandora Me kollekció

Pandora Me kollekció
Forrás:
divatekszerbolt.hu

Művészi kidolgozás és minőség

Égetett tűzzománc, drágakövek, vagy aprólékosan kidolgozott áttört mintázatok: a Pandora ékszerei a kézi megmunkálás remekművei. Ennek köszönhetően újra és újra felfedezhetsz olyan apró részleteket, amelyeket addig észre sem vettél. 

De nem csak a külső, hanem a praktikum is fontos az elkötelezett alkotók számára.

A karkötőkre helyezhető, önmagukban is dekoratív klipek a helyükön tartják a charmokat, míg az erősen záródó, strapabíró kapcsoknak köszönhetően nem kell félned az ékszerek elvesztésétől sem. 

Fedezd fel a Pandora új kollekcióit! 

Nem telhet el év anélkül, hogy a Pandora kreatív tervezői újabb és újabb kollekciókat jelentetnének meg.

Ha már te is nagyon várod a tavaszt, nézz szét az új Pandora tavaszi kollekció százszorszép motívummal tarkított charmjai között! A Pandora új tavaszi kollekció gyönyörű díszei az összes fémszínben elérhetőek, gyönyörű tavaszi színekben pompázó égetett tűzzománccal. Szintén újdonság a Disney és a Pandora közös kollekciója, melynek darabjaival a gyermekkorod ikonikus karakterei, kedvenc mesehősei tarthatnak Veled a mindennapokban. 

Pandora Disney kollekció

Pandora Disney kollekció
Forrás:
divatekszerbolt.hu

Ha pedig fontos számodra a jótékonykodás, akkor válaszd a kék álomfogó charmot! Minden eladott darab után 15€ adományt kap az UNICEF, amely a világ legkiszolgáltatottabb gyermekeinek támogatását tűzte ki céljául.

A Divatékszerbolt honlapján megtalálod a Pandora ékszerek széles választékát, és ha nem vagy benne biztos, hogy mi mutatna jól, inspirációként használd az oldal Shop the Look szolgáltatását

Itt az idő! Kezdd el gyűjteni az emlékeket, vagy ajándékozd meg szeretteidet egy igazán egyedi, személyreszóló ajándékkal! 

Ajánlott cikkek