Egyéb kategória

Ilyen árakon mozognak most a gyógytorna kezelések Budapesten

Kezdjük a legelején. Ha nem igazán akar egy teljes cikket elolvasni, és kíváncsi arra, hogy jelenleg milyen árakra számíthat a fővárosban, akkor egyszerűen kattintson a Gyógytornászom linkre! Itt, ezen a portálon egy lelkes csapatot talál, ahol 11 gyógytornász dolgozik. Az árak menüpontban könnyedén lehet tájékozódni az aktuális költségekről, ha ilyen szolgáltatást vennénk igénybe.

vous - 2021.04.03.
Ilyen árakon mozognak most a gyógytorna kezelések Budapesten

Milyen árkategóriákban gondolkodjunk?

A gyógytorna nem úgy kezdődik, hogy megjelenünk (vagy mostanában akár online megjelenik a gyógytornász a képernyő másik oldalán) és kezdődik a mozgás. Először mindenképp egy állapotfelmérésre van szükség. Itt a fő tevékenység a fájdalom okának a feltárása, ez 50 percet vesz igénybe. Az ára pedig 11.600 Forint jelenleg. Jó tudni, hogy ha az Ön problémáját a gyógytorna nem tudja kezelni, akkor nem kell ezért a konzultációért fizetnie. Szintén létezik pénzvisszafizetési garancia is: ha nem vagyunk elégedettek ezzel, nem azt kaptuk, amire számítottunk, akkor ezt nem kell kifizetnünk.

Forrás:
andreas160578 képe a Pixabay-en

Az időpont lefoglalásához kérhetünk visszahívást, ha pedig az online naptárba jelentkezünk be, akkor is mindenképp hívni fog a gyógytornász a részletek egyeztetéséről. Nem kell aggódnunk a várakozás miatt, egy munkanapon belül vissza fognak hívni minket.

Azt is fontos megbeszélni, hogy az online vagy a rendelőben lévő gyógytorna a leginkább megfelelő kezelés.

A további gyógytorna árai a kategóriáktól függnek.

Az állkapocs kezelés (állkapocsízületi panaszokra) 5800 Ft-ba kerül, ez egy 25-30 perces alkalom.

A személyes gyógytorna 9500 Ft-os áron érhető el, itt egy alkalom 45 perces, bármilyen kezelésről legyen is szó. Az online gyógytorna jelenleg jóval olcsóbban, 6500 Ft / alkalom áron érhető el.

Ha több alkalmat együtt vásárolunk meg, kedvezményben részesülünk. Az 5 alkalmas bérlet ára 44.500 Ft, ez alkalmanként 8900 Ft-ot jelent (ez valamivel több mint 6%-os kedvezmény), a 10 alkalmas bérlet ára 84.000 Ft, alkalmanként 8400 Ft, ez egy kicsivel több mint 11,5%-os engedmény.

A fizetésnél SZÉP kártyát is igénybe vehetünk.

Online vagy rendelőben?

Érdemes a visszahívás (első beszélgetés) előtt átgondolni, hogy online vagy rendelőben szeretnénk a gyógytornát igénybe venni.

Az online gyógytorna előnyei között van a vírusveszély kiküszöbölése (az utazás során is), az, hogy bár elsőre furcsán hangzik talán, de öntapintás és kikérdezés útján a vizsgálatok jelentős része és a gyakorlatok felügyelete is lehetséges videóhíváson keresztül. Emellett technikailag egyszerű, mindössze egyetlen alkalmazás letöltésére van szükség. Soha nincs várakozási idő. És az ár nagyon kedvező, 9500 Ft helyett 6500 Ft-os áron vehető igénybe.

Tényleg működik online?

A válasz nem egy egyszerű igen vagy nem. Azokban az esetekben, amikor a gyógytorna lehetséges online, akkor a kutatások (az online gyógytorna jóval idősebb a COVID-19-nél) azt mutatják, hogy legalább olyan hatékony, mint a személyes gyógytorna.

Egyes mozgásszervi panaszok esetén azonban az online gyógytorna egész egyszerűen nem működőképes.

Ajánlott cikkek