Egyéb kategória

Ez a srác ikonikus filmekbe „juttatja el” az édesapját – KÉPGALÉRIA

Sokféleképpen megmutathatjuk szüleinket irántuk érzett szeretetünket, például ajándékozhatunk nekik egy bögrét „A világ legjobb szülője” felirattal vagy felhívhatjuk őket minden nap.

Az angliai Cambridge-ben élő Matt Bonito egy kicsit más formát választott erre: édesapját - fiatalkori vágyait megvalósítva - híres filmekbe, zenei videókba és történelmi eseményekbe photoshoppolja bele.

vous - 2021.01.28.
Ez a srác ikonikus filmekbe „juttatja el” az édesapját – KÉPGALÉRIA

A történet 6-7 évvel ezelőtt kezdődött: a grafikusként dolgozó srác először csak simán fotózta édesapját, amint az tett-vett a ház körül. A képeket kitette a Facebookra, és mivel apja a helyi iskolában tanított, sok ismerőse volt, akik szórakoztatónak találták ezeket a fotókat. Matt tovább gondolta ezt az ötletet, és elkezdte belehelyezni a képeket híres filmjelenetekbe vagy fotókba.

Édesapjának tetszett ez a játék, és mivel a tanításon túl zenész és amatőr színész is, szívesen pózolt is a fotókhoz. A project miatt rendszeresen találkoztak, ez közelebb hozta őket egymáshoz.

Nem volt könnyű dolguk, mivel Mattnek nincs profi fényképezőgépje, így a fotókat a mobiljával készíti és nincs profi világításuk sem, így mindig meg kellett keresniük a természetesen optimális fényviszonyokat.

A képeket először csak a barátaiknak szánták, de a képek hamar elkezdtek terjedni a világhálón és nemzetközi sikert arattak. Megértjük, mi ennek a sikernek az oka, és meg is mutatjuk!

Kattints a képre a galériáért!

Kattints a képre a galériáért!

 A cikk a boredpanda.com cikke alapján került feldolgozásra.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.