Egyéb kategória

10 meglepő dolog az Agymenők Howardjáról

Howard Wolowitzot az Agymenőkből senkinek nem kell bemutatni. De vajon az őt játszó Simon Helbergről kitalálod, mi köze van Nicolas Cag-hez, mi segítette őt közös szerephez Meryl Streeppel és miért hagyta ki majdnem az Agymenőkben történő szereplést?

vous - 2021.01.25.
10 meglepő dolog az Agymenők Howardjáról

Howardot az Agymenőkben folyton cikizték. Egyrészt amiatt, mert egyedül ő nem volt tudós (csak gépészmérnök), pedig ő volt az egyetlen közülük, aki feljutott a világűrbe. És amiatt is mindig gúnyolták, mert nem volt sikere a nőknél a fura kinézete és stílusa miatt (hogy az anyjával való igen morbid kapcsolatáról ne is beszéljünk), de mégis neki lett először felesége és gyermeke…

Howarddal ellentétben az őt játszó színész – Simon Helberg – igazán sokoldalú, érdekes figura, aki számos területen kiemelkedően tehetséges, és a nőkkel sincsenek gondjai…

Lássuk, mit rejt számunkra Simon élete!

Kattints a képre a galériáért!

Kattints a képre a galériáért!
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.