Egyéb kategória

Ismerős, de mégis furcsa…két kedvenced arca összegyúrva! – CELEBEK ÁTVÁLTOZÁSA GALÉRIA

Nagyon ismerős ez a fotó, de valami mégis más. Nem érted, mi történt, Robert Pattinson felvarratta az arcát? Aztán rájössz, hogy a fotón nem csak az ő arca van, hanem Benedict Cumberbatch arca is el van bújtatva.

vous - 2021.01.15.
Ismerős, de mégis furcsa…két kedvenced arca összegyúrva! – CELEBEK ÁTVÁLTOZÁSA GALÉRIA

Ha külön-külön szeretjük mindkét színészt, mi lehet annál izgalmasabb, hogy megnézzük, kettejük arca összegyúrva milyen eredményt ad?

A francia művész Morphy_me, más néven Benjamin imádja próbálgatni, hogy két ismert ember arcát egy közös arccá alakítsa a digitális morfózis módszerével. Attól sem fél, hogy időnként férfi és nő arcot párosítson, vagy az adott személyek éppen lehetnek ellenfelek is (a galériában például megnézheted Donald Trump és Joe Biden összegyúrt arcát is). A művészetnek ez a fajtája nagyon kreatív és szórakoztató, az ember nem tudja megunni ezeket a képeket.

Leonardo DiCaprio és Cole Sprouse, Christian Bale és Timothee Chalamet, Chris Hemsworth és Brad Pitt? Jó párosítások, nem igaz? Őket mind megnézheted a galériában, csak kattints a képre! Jó szórakozást.

Kattints a képre a galériáért!

Kattints a képre a galériáért!
Forrás:
canva.com

A képeket a Boredpanda.com oldal cikkéből válogattuk, ezen az oldalon további képeket is talász a művésztől.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.