Egyéb kategória

Diktáljátok a divatot különleges, egyedi stílusú telefontokokkal!

Ma már a telefontokok is képesek olyan szerepet betölteni, mint a többi kiegészítő. Egy jól megválasztott, sajátos tokkal, ami a stílusotokhoz is illik, a telefonotok sokkal többé válhat, mint egy egyszerű használati tárgy. 

vous - 2020.11.30.
Diktáljátok a divatot különleges, egyedi stílusú telefontokokkal!

A telefontokok nem pusztán a mobilokat védik, segítségükkel az alkalomhoz illően “átöltöztethetitek” a készüléketeket. Természetesen legalább ennyire fontos, hogy a tok a telefont is védje, ezért érdemes olyan helyről beszerezni, ahol kizárólag jó minőségű termékeket találtok, és garantáltan nem futhattok bele semmiféle bóvliba. 

Az Etuo.hu telefontok és -kiegészítő webáruház éppen ilyen. Választéka egyedülállóan széles, miközben minden egyes darab kiváló minőségű. Az alábbiakban az ő kollekciójukból mutatunk be négy olyan telefontok-kategóriát, ami a kényes ízlésű vásárlók igényeinek is maximálisan megfelelhet.

Ne csak ti csillogjatok – ragyogó, strasszköves telefontokok

Forrás:
etuo.hu

Akár az egyszínű, glitteres, akár az ombre csillogású kivitel áll hozzátok közelebb, ezekkel a tokokkal ti lehettek a partik királynői. De a szürke hétköznapokat is minden másnál jobban feldobja egy szikrázóan ragyogó glitteres szilikon tok. Arról nem is szólva, hogy a fancy külcsín mögött: a dupla rétegű “folyékony” csillámporos szilikon tok mindig tökéletesen illeszkedik a telefontokhoz és tökéletesen meg is védi azt. 

Chick Design – különleges tokok különleges nőknek

Forrás:
etuo.hu

A Chick Design kollekció trendi darabjai olyanok számára készültek, akik különleges alkalmakra keresnek különleges telefontokot. A lenyűgözően széles választékból érdemes kiemelni:

  • a magasfényű márvány,
  • a szikrázó arany
  • és a rosé gold púderes rózsaszín árnyalataival készült mintákat. 

Ha azok közé tartoztok, akik nem csak követik, diktálják is a divatot, a Chick Design tokokban nem fogtok csalódni. Ráadásul ezek a tokok rendkívül tartós és kopásálló külsőt kaptak, a színek nagyon sokáig tökéletesen élénkek maradnak. 

A telefon védelme természetesen itt sem szorul háttérbe. Ezek a TPU tokok rendkívül rugalmasak és nem deformálódnak. Tökéletes védelmet jelentenek a karcolások, kisebb sérülések ellen, de akkor is, ha ne adj’isten leejtitek a mobilt. 

Akiknek mindenük az asztrológia, a saját csillagjegyükkel is díszíthetik a telefonjukat

Forrás:
etuo.hu

Az asztrológia vitán felül a virágkorát éli. Itt is vannak persze kontárok, és a bulvárlapok napi horoszkóprovatai sem feltétlenül a kifinomult és árnyalt elemzések mintapéldái. De egyre többen érdeklődnek a téma iránt, és veszik észre, hogy a komoly tudással rendelkező asztrológusok horoszkópjaiban igenis “van valami”.

Arról nem is beszélve, hogy kevés dolog jellemzőbb egy emberre, mint a saját csillagjegye.

Ezek az ízlésesen megtervezett horoszkóp témájú tokok pedig amellett, hogy stílusosak, és tulajdonosukat kiemelik a tömegből, természetesen a telefon védelméről is maximálisan gondoskodnak.

Öltöztesd őszi színekbe és formákba a telefonod!

Forrás:
etuo.hu

Sokaknak kedvenc évszaka az ősz – meleg, harmonikus színeivel a téli, sötét, hideg és zord napokat is fel tudja dobni egy ilyen telefontok. Arról nem is beszélve, hogy az őszi témájú tokok púderesen lágy színei mágnesként vonzzák az elismerő tekinteteket. Akik a szürke hétköznapokon is szívesen veszik körül magukat szép dolgokkal és fogékonyak a finom részletekre, azoknak különösen testhezálló lehet egy őszi formákkal és színekkel díszített telefontok. 

A maximális védelemről persze itt sem kell lemondani: az erős burkolat minden pillanatban óvja a mobilt. Arról is gondoskodik, hogy a nyálkás, nyirkos őszi idő se árthasson a telefonnak. 

Ajánlott cikkek