Egyéb kategória

Ajakfeltöltés: divat a természetes hatás

Az ajakfeltöltés ma már mindenki számára elérhető, azonnali önbizalomnövelő, gyors és tartós szépségkorrekció.

vous - 2020.10.19.
Ajakfeltöltés: divat a természetes hatás

Kylie Jenner: aki nem lépi át a természetes határokat

Kylie Jennert nevezhetjük az ajakfeltöltés influenszerének is, ő az első sztár, akinek az a cél lebegett a szeme előtt, hogy az ajakfeltöltés a lehető legtermészetesebben hasson. Nem kacsaszájat, és nem hatalmas ajkakat szeretett volna, csak íveltebb, dúsabb, szexisebbet szájat. Kylie Jenner egyébként mindaddig próbálta tagadni az ajakfeltöltést, amíg rá nem jött, hogy a döntését pozitívan fogadták. Talán éppen azért, mert a természetesség határain belül maradt. 

Kylie Jenner

Kylie Jenner
Forrás:
instagram.com

Miért töltjük fel az ajkainkat?

Mindenki szerint másért. A pszichológusok azt mondják, hogy a férfiak megőrülnek a dús, telt ajkakért, olyannyira, hogy tanulmányok szerint sokkal hamarabb felkelti a figyelmüket egy dús ajkú hölgy, mint egy vékony szájú. A nők azt mondják, önbizalmat ad nekik az, hogy szépen ívelt, dús ajkaik vannak, ami egészségesebbé, fiatalosabbá teszi őket és az az életük minden területére kihat. Nem szabad a prüdéria csapdájába esnünk: a dús ajkak szexuális üzenetet is hordoznak, tudvalevő, hogy az ajkak szexuális izgalomra vérbőséggel reagálnak, érzékenyebbé és forróbbá válnak. A férfiak pedig az évmilliók alatt nemcsak megtanulták az üzenetet dekódolni, hanem rengeteg tanulmány bizonyítja azt, hogy a teltebb, dúsabb ajkú hölgyeket erotikusan csábítónak tartják.

az-ajakfeltoltessel-kapcsolatban-felmerulo-gyakori-kerdesek

Plasztikai műtétek 30% kedvezménnyel és AJÁNDÉK ajak- vagy ráncfeltöltés!

A Dr. Rose Magánkórház részeként működő Budapest Plasztikai Intézetben idén ősszel 30% kedvezménnyel várnak és most egy ajak-vagy ráncfeltöltést is választhatsz a beavatkozásod mellé!

Jelentkezz ide kattintva!

5 ok, amikor érdemes feltöltetni az ajkainkat:

1. Ha túl vékonyak az ajkaink

Előfordulhat, hogy genetikailag vékony az alsó, a felső, vagy mindkettő ajkunk. Ettől élesebbek lehetnek az arcvonásaink, talán kicsit szigorítja is az arcot, de akár az is lehet, hogy mosolygás közben akár eltűnhet az alsó, vagy felső ajkunk. Ebben az esetben érdemes elgondolkodni az ajakfeltöltésen.    

2. Az idő

Az idő múlásával az ajkunk elveszti a teltségét, ezzel együtt megjelennek az apró ráncaink is körülötte. A szánk már nem látszik olyan fiatalosnak. De nem kell ennek így lennie, hiszen egy ajakfeltöltés fiatalít is.

3. (Ön)bizalom

Tanulmányok bizonyítják, hogy a vékony ajkak agresszívabb személyiséget sejtet a szemben állóval: azaz ha túl vékony valakinek az ajka, arról könnyen azt a következtetést vonják le, hogy agresszív, szorongó típus. Nem biztos, hogy segít ilyenkor a rúzs, mert ha nem sikerül jól, akkor inkább figyelemfelhívó, mint elterelő. Ugyanakkor a teltebb ajkak önbizalmat adnak.

4. Szép

Nem lehet megkerülni a témát: egy szépen feltöltött ajak, amelyik a természetesség határain belül marad, egyszerűen szebbé, vonzóbbá varázsolhat bárkit.  

5. Fiatalosabb, szexibb

Megkerülhetetlen: a férfiak úgy vannak programozva, hogy a telt ajkakat szexuálisan vonzóbbnak találják, és a telt ajkú nőket fiatalabbnak gondolják. Ha ezt akarjuk elérni, erre is megoldás az ajakfeltöltés.

A természetes a divat

Ha szeretne természetesnek látszó, telt ajkakat, akkor a hialuronsavas ajakfeltöltést javasoljuk. Mivel a hialuronsav a szervezetben is megtalálható, így felszívódása nem okoz problémát. A hialuronsavas ajakfeltöltés hatása akár 8-14 hónap. 

A Dr. Rose Magánkórház részeként működő Budapest Plasztikai Intézetben idén ősszel 30% kedvezménnyel várnak és most egy ajak-vagy ráncfeltöltést is választhatsz a beavatkozásod mellé!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.