Egyéb kategória

Francia csók – mindent a szájtöltésről

A nőknek évszázadok óta megvannak a bevált praktikáik arra, hogy kihangsúlyozzák és érzékivé varázsolják a szájukat. De vajon miért vonzzák annyira a tekintetet a dús ajkak? És mit tehetünk azért, hogy nekünk is Angelina Jolie-féle, telt szájunk legyen?

vous - 2021.12.16.
Francia csók – mindent a szájtöltésről

Az érzéki ajkak a nőiesség egyik szimbólumai: sokan rúzzsal, szájfénnyel és sminkceruzával próbálják kiemelni a szájuk vastagságát és formáját, s bár ezek a módszerek ideiglenes beválnak, amint lekerül a smink, a látvány máris megváltozik és az illúzió eltűnik.

Ma már teljesen elterjedt szokás hazánkban is, hogy a legtöbben az otthoni sminktrükkökben csalódva műtéti eljárás és plasztikai beavatkozás nélkül, a legkisebb kockázattal, valamint azonnali eredménnyel szeretnék elérni a vágyott külsőt – az egyik ilyen legnépszerűbb eljárás a világon pedig nem más, mint a szájfeltöltés. Persze a valótlanságon alapuló tévhitek, a félresikerült szilikonszájak és a túltöltések miatt még mindig a köztudatban él egy negatív elgondolás az ajaktöltéssel kapcsolatban, de szerencsére ahogy telik az idő – és ezzel párhuzamosan az orvos-esztétikai kezelések is folyamatosan fejlődnek – a legtöbben rájönnek, hogy semmi okuk az aggodalomra.

A nemzetközi, illetve a hazai trend is egyre inkább a természetességet tartja szem előtt: ma már nem divat átalakítani az arcot és „egyen külsőket gyártani”, a hangsúly már rég a finom vonásokra, valamint a természetességre tolódott – a cél a fiatalosabb, szexibb és önazonosabb végeredmény elérése. A beavatkozással könnyen lehet korrigálni az asszimetriát is, a megfelelő technikával a hozzánk legközelebb állók is csak találgatni tudják a változás okát és azt, mitől nézünk ki olyan fantasztikusan.

Az egyik legnépszerűbb eljárás az érzéki ajkak megalkotására a szájfeltöltés.

Az egyik legnépszerűbb eljárás az érzéki ajkak megalkotására a szájfeltöltés.
Forrás:
https://everdermlaser.hu/archarmonizacio-es-arcszobraszat/

Természetesen nagyon nem mindegy, hol keressük az ehhez szükséges szakértelmet. Magyarországon számos orvos-esztétikai klinika kínál ajakfeltöltésre szolgáltatást, ám a megfelelő szakorvos, a klinika és a körülmények kiválasztása az első és legfontosabb lépés a vágyott eredmény eléréséhez. Az Everderm Laser Center & Beauty Clinic orvosai és specialistái a részletes, egészségügyi állapotra és egyéb tényezőkre kiterjedő konzultációk során személyre szabott tervet készítenek a páciensek egyedi igényeihez mérten, így garantálva a legtökéletesebb és legtermészetesebb eredményt.

A klinika megálmodója és ügyvezetője, Slamovits-Horváth Beáta mindennapjai a szépségről, a bőrszépészetről és a női szépségápolásról szólnak. A szépség, a kifinomultság és az elegancia a mindennapjai része, és tesz is azért, hogy mindig a maximumot nyújtsa.

Számára a szépség, a belső és a külső különleges összhangja, melyre mindenki felfigyel.

A klinika számára elengedhetetlenül fontos, hogy az orvos esztétika területén elérhető legmodernebb, letesztelt és kipróbált csúcstechnológiás gépek álljanak a vendégek rendelkezésére, és persze arra is kiemelt figyelmet fektetnek, hogy a töltőanyag a legprofesszionálisabb legyen.

Az EverDerm Laser Center & Beauty Clinic új együttműködő orvosa, a plasztikai sebész szakorvos Dr. Trévidic Thibault Párizsban tanulja a legújabb trendeket: francia kifinomultsággal, az igényeknek megfelelően, valamint az egyént szem előtt tartva dolgozik Teoxane anyagokkal. Kiemelt szakterülete a felnőtt és gyermek plasztikai sebészeti betegek akut ellátása, emellett az esztétikai és helyreállító sebészeti műtétek szerteágazó világában is sikerült átfogó tapasztalatot szereznie. Az esztétikai beavatkozásokat (botulinum toxin, hialuronsavas töltés) a legújabb technikák alapján végzi, és – abszolút precizitással – mindig a természetes hatásra törekszik, mellyel a páciens is maximálisan meg van elégedve.

További információ az EVERDERM weboldalán!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.