Egyéb kategória

Francia csók – mindent a szájtöltésről

A nőknek évszázadok óta megvannak a bevált praktikáik arra, hogy kihangsúlyozzák és érzékivé varázsolják a szájukat. De vajon miért vonzzák annyira a tekintetet a dús ajkak? És mit tehetünk azért, hogy nekünk is Angelina Jolie-féle, telt szájunk legyen?

vous - 2021.12.16.
Francia csók – mindent a szájtöltésről

Az érzéki ajkak a nőiesség egyik szimbólumai: sokan rúzzsal, szájfénnyel és sminkceruzával próbálják kiemelni a szájuk vastagságát és formáját, s bár ezek a módszerek ideiglenes beválnak, amint lekerül a smink, a látvány máris megváltozik és az illúzió eltűnik.

Ma már teljesen elterjedt szokás hazánkban is, hogy a legtöbben az otthoni sminktrükkökben csalódva műtéti eljárás és plasztikai beavatkozás nélkül, a legkisebb kockázattal, valamint azonnali eredménnyel szeretnék elérni a vágyott külsőt – az egyik ilyen legnépszerűbb eljárás a világon pedig nem más, mint a szájfeltöltés. Persze a valótlanságon alapuló tévhitek, a félresikerült szilikonszájak és a túltöltések miatt még mindig a köztudatban él egy negatív elgondolás az ajaktöltéssel kapcsolatban, de szerencsére ahogy telik az idő – és ezzel párhuzamosan az orvos-esztétikai kezelések is folyamatosan fejlődnek – a legtöbben rájönnek, hogy semmi okuk az aggodalomra.

A nemzetközi, illetve a hazai trend is egyre inkább a természetességet tartja szem előtt: ma már nem divat átalakítani az arcot és „egyen külsőket gyártani”, a hangsúly már rég a finom vonásokra, valamint a természetességre tolódott – a cél a fiatalosabb, szexibb és önazonosabb végeredmény elérése. A beavatkozással könnyen lehet korrigálni az asszimetriát is, a megfelelő technikával a hozzánk legközelebb állók is csak találgatni tudják a változás okát és azt, mitől nézünk ki olyan fantasztikusan.

Az egyik legnépszerűbb eljárás az érzéki ajkak megalkotására a szájfeltöltés.

Az egyik legnépszerűbb eljárás az érzéki ajkak megalkotására a szájfeltöltés.
Forrás:
https://everdermlaser.hu/archarmonizacio-es-arcszobraszat/

Természetesen nagyon nem mindegy, hol keressük az ehhez szükséges szakértelmet. Magyarországon számos orvos-esztétikai klinika kínál ajakfeltöltésre szolgáltatást, ám a megfelelő szakorvos, a klinika és a körülmények kiválasztása az első és legfontosabb lépés a vágyott eredmény eléréséhez. Az Everderm Laser Center & Beauty Clinic orvosai és specialistái a részletes, egészségügyi állapotra és egyéb tényezőkre kiterjedő konzultációk során személyre szabott tervet készítenek a páciensek egyedi igényeihez mérten, így garantálva a legtökéletesebb és legtermészetesebb eredményt.

A klinika megálmodója és ügyvezetője, Slamovits-Horváth Beáta mindennapjai a szépségről, a bőrszépészetről és a női szépségápolásról szólnak. A szépség, a kifinomultság és az elegancia a mindennapjai része, és tesz is azért, hogy mindig a maximumot nyújtsa.

Számára a szépség, a belső és a külső különleges összhangja, melyre mindenki felfigyel.

A klinika számára elengedhetetlenül fontos, hogy az orvos esztétika területén elérhető legmodernebb, letesztelt és kipróbált csúcstechnológiás gépek álljanak a vendégek rendelkezésére, és persze arra is kiemelt figyelmet fektetnek, hogy a töltőanyag a legprofesszionálisabb legyen.

Az EverDerm Laser Center & Beauty Clinic új együttműködő orvosa, a plasztikai sebész szakorvos Dr. Trévidic Thibault Párizsban tanulja a legújabb trendeket: francia kifinomultsággal, az igényeknek megfelelően, valamint az egyént szem előtt tartva dolgozik Teoxane anyagokkal. Kiemelt szakterülete a felnőtt és gyermek plasztikai sebészeti betegek akut ellátása, emellett az esztétikai és helyreállító sebészeti műtétek szerteágazó világában is sikerült átfogó tapasztalatot szereznie. Az esztétikai beavatkozásokat (botulinum toxin, hialuronsavas töltés) a legújabb technikák alapján végzi, és – abszolút precizitással – mindig a természetes hatásra törekszik, mellyel a páciens is maximálisan meg van elégedve.

További információ az EVERDERM weboldalán!

Ajánlott cikkek