Egyéb kategória

9 bizarr dolog, amivel nőket kínoztak

A középkorban rendkívül kreatív megoldásokat találtak ki a durvábbnál durvább kínzásokra. Ráadásul több olyan módszer is van köztük, amely csak nemrég vagy egyáltalán nem zárult le.

vous - 2020.07.10.
9 bizarr dolog, amivel nőket kínoztak

Amikor úgy érezzük, hogy a szemöldökszedés okozta fájdalomnál nem sok rosszabb dolog van (persze, nyilván, aki szült, az ismeri a fájdalom mélyebb dimenzióját is, de ugye azt az idő már megszépítette), akkor gondoljunk arra, hogy milyen szerencsés korban élünk.

Most csak maximum mi kínozzuk magunkat a szépség érdekében, de régen azért voltak kemény sztorik, és a vas másik oldalán állókat nem nagyon hatotta meg, hogy egy törékeny nővel áll szemben…

Ha úgy érzed, hogy bírni fogod, akkor csapjunk bele, katt a képre:

Galéria

Galéria
Forrás:
canva.com

A cikket a Ranker weboldal cikke alapján készítettük.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.