Egyéb kategória

9 bizarr dolog, amivel nőket kínoztak

A középkorban rendkívül kreatív megoldásokat találtak ki a durvábbnál durvább kínzásokra. Ráadásul több olyan módszer is van köztük, amely csak nemrég vagy egyáltalán nem zárult le.

vous - 2020.07.10.
9 bizarr dolog, amivel nőket kínoztak

Amikor úgy érezzük, hogy a szemöldökszedés okozta fájdalomnál nem sok rosszabb dolog van (persze, nyilván, aki szült, az ismeri a fájdalom mélyebb dimenzióját is, de ugye azt az idő már megszépítette), akkor gondoljunk arra, hogy milyen szerencsés korban élünk.

Most csak maximum mi kínozzuk magunkat a szépség érdekében, de régen azért voltak kemény sztorik, és a vas másik oldalán állókat nem nagyon hatotta meg, hogy egy törékeny nővel áll szemben…

Ha úgy érzed, hogy bírni fogod, akkor csapjunk bele, katt a képre:

Galéria

Galéria
Forrás:
canva.com

A cikket a Ranker weboldal cikke alapján készítettük.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
Otthon
Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
vous - 2024.04.26.
Az esztétikum, a rendezettség és a harmónia rendkívül fontos egy lakás berendezése szempontjából. Akkor tudjuk igazán jól érezni magunkat otthonunkban, ha nemcsak praktikus és kényelmes, hanem tetszetős is egyben.