Egyéb kategória

Amikor mi sulisok voltunk, miért nem voltak ilyen alkalmazások?

Facebook, Instagram, TikTok, Messenger... Sorolhatnánk az alkalmazásokat, amelyek minden fiatal telefonján előkelő helyet foglalnak el. De mi van azokkal az appokkal, amelyek nincsenek a toplisták élén, pedig nemcsak hasznosak, de szórakoztatóak is! Közhely, de tényleg játszva lehet velük tanulni, sőt könnyen előfordulhat, hogy az egész család rájuk kattan.

vous - 2020.02.14.
Amikor mi sulisok voltunk, miért nem voltak ilyen alkalmazások?

ReaderPro

A ReaderPro segít gyakorolni a gyorsolvasást, fejleszteni a memóriád és a figyelmed. A gyorsolvasás bárki számára elérhető készség, gyakorláson múlik az egész! Ez az alkalmazás a legfejlettebb és leghatékonyabb gyakorlatokat, feladatokat kínálja. Segít megnövelni az olvasás gyorsaságát, kibővíti a szókincset, segít koncentrálni. Nem is gondolnád, mennyit tud ez segíteni, amikor sokat kell olvasnod egy vizsgára, vagy amikor egy szerződést kell átfutnod gyorsan. Az iOS-felhasználóknak sajnos rossz hír, hogy csak Androidon elérhető! 🙁

Android: http://bit.ly/39uIbkY

Objektum doboz

Emberi test 3D

Azok közé tartozol, akiknek a biológia tanára írásvetítővel (Tudja még valaki, mi az? :D), jobb esetben projektorral dolgozott, és mindenféle átláthatatlan ábrán mutogatta, hol van a garat, a húgyhólyag vagy a mellékvese? Akkor most irigykedni fogsz, hiszen a mostani sulisoknak már milyen menő alkalmazások segítenek a tanulásban. Ezzel az appal látványosan, 3D-ben, közelről, felülről, alulról, oldalról, mindenhogyan áttanulmányozhatod az emberi test csontjait, izmait, légzőrendszerét, vérkeringését stb. Izgiii!

Android: http://bit.ly/2UH7VX7

iOS: https://apple.co/37ncQim

Objektum doboz

Öko Napló

Végre egy app, aminek a középpontjában a zöld életmód, a környezetvédelem áll! Sokan és sokszor beszélnek róla, mit kéne tennünk, hogy az unokáink is élhető bolygót örököljenek tőlünk, de a gyakorlatban már sokkal kisebb a lelkesedés. Az Öko Napló meghozza a kedved a környezetvédelemhez! Egyszerű és hasznos tippeket ad, melyek nem igényelnek különösebb hozzáértést, így mindenki számára érthetőek és könnyedén végrehajthatók. Az általános használat mellett az alkalmazásnak van egy extra módja is: lehetőséget biztosít, hogy az általános- és középiskolás diákok egy zárt rendszeren keresztül összemérhessék saját ökológiai lábnyomukat más iskolákéval, így játékos formában tudják ösztönözni egymást a környezettudatosabb életmódra.

Android: http://bit.ly/3aMbsJ9

iOS: https://apple.co/2RQu8Pr

Objektum doboz

Írjátok meg kommentben, ha kipróbáltátok valamelyiket!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!