Egyéb kategória

Gondoltad volna? Magyar sztárok, akik plasztikáztattak

Hajlamosak vagyunk azt hinni, hogy a sztárok tökéletesen születtek. Úgy kezeljük őket, mintha egy másik faj egyedei lennének, ahol a genetika egyszerűen nem tud hibázni, és folyamatosan képes kitűnőt, kifogástalant alkotni. Pedig mind itthon, mind a nemzetközi mezőnyben sokan vannak, akik szépségüket nemcsak a természetnek, a plasztikai sebészeknek is köszönhetik. Cikkünkben olyan magyar hírességeket mutatunk, akikről nem biztos, hogy tudtad, de korábban kés alá feküdtek.

vous - 2020.11.19.
Gondoltad volna? Magyar sztárok, akik plasztikáztattak

Lékai-Kiss Ramóna

Korábbi Barátok közt-rajongók emlékezhetnek rá, hogy a Rami által alakított karakternek, Zsófinak volt egy időszaka a sorozatban, amikor tűzön-vízen átment volna azért, hogy megcsináltassa a mellét. A Mátyás király tér bombázója nem érezte magát elég nőiesnek pici cicikkel. A sztori szerint nagynénje, Claudia meggyőzte unokahúgát, hogy nincs szüksége a beavatkozásra, a valóságban azonban máshogy alakultak dolgok.

Objektum doboz

Rami ugyanazzal a problémával küszködött, mint karaktere. Hosszú ideig nyomasztotta, hogy nem néz ki elég nőiesen, így 2008-ban elhatározta, megcsináltatja melleit.

Tóth Gabi

A gyönyörű hangú énekesnő az előző évtizedet látványos fogyással indította, ám ezután sem volt elégedett testével. Addig-addig gondolkozott, míg 2012-ben meghozta a döntést: megnagyobbítja melleit.

Objektum doboz

Az, hogy meg van csinálva a mellem, vagy műszempillát rakatok, vagy hajat hosszabbíttattam, attól még nem lesz valaki műnő! Ezektől még vér csordogál ereimben, és élek! A melleim sajnos teljesen elfogytak, amikor 15 kilót leadtam, és azt gondolom, hogy teljesen az ízlésesség és a természetesség keretein belül végeztek rajtam beavatkozást! A plasztikát pont olyan nőknek találták ki, akiket sajnos a sok fogyás, szülés, esetleg sajnálatos módon melleltávolítás miatt elvesztették a nőiességüket! Ennyit a mellekről – írta egyszer Facebookon.

Gelencsér Timi

A 2016-os Miss World Hungary nyertese érettségi után fordult plasztikai sebészhez – természetesen a szülei engedélyével. Ahogyan Raminál, nála is az önbizalomhiány állt a háttérben.

Objektum doboz

„Nem azért csináltattam meg, hogy másnak mutogassam, hanem hogy legyen önbizalmam, jól érezzem magam a bőrömben” – mondta korábban a Best magazinnak.

Kulcsár Edina

A 2014-ben a világ második legszebb nőjének választott Edina az orrával volt elégedetetlen, mely három operáció után nyerte el végső formáját. A Life.hu-nak anno azt mondta, olyan súlyos szépséghibának érezte, mintha nyúlszájjal született volna.

Objektum doboz

Azt egyébként tudtad, hogy a szépségkirálynő 2009-ben a Miss Plastic Hungary versenyen is elindult, ahol a szépészeti beavatkozás egyenesen követelmény?

Pintér Ada

A Viva TV egykori műsorvezetőjének 2006-ban születettek ikrei. Bár korábban nem pártolta a plasztikai beavatkozásokat, a szülés után változott a véleménye.

Objektum doboz

Ada 74 kg-mal ment szülni, de súlya gyorsan visszaesett 57 kg-ra, ami bizony a mellein is meglátszott. Úgy fogalmazott, szoptatás után úgy néztek ki, mint „két szottyadt tejeszacskó”.

A fentebb említett példák jól mutatják, hogy a plasztikai sebészeti beavatkozás nem egyenlő azzal az ámokfutással, amiket egy-egy elborult világsztártól látunk. Van Donatella Versace és Pamela Anderson, és van az ízléses, természetes hatású beavatkozás, amitől gyakorlatilag senkinek sem kell tartania. 

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!