Egyéb kategória

Gondoltad volna? Magyar sztárok, akik plasztikáztattak

Hajlamosak vagyunk azt hinni, hogy a sztárok tökéletesen születtek. Úgy kezeljük őket, mintha egy másik faj egyedei lennének, ahol a genetika egyszerűen nem tud hibázni, és folyamatosan képes kitűnőt, kifogástalant alkotni. Pedig mind itthon, mind a nemzetközi mezőnyben sokan vannak, akik szépségüket nemcsak a természetnek, a plasztikai sebészeknek is köszönhetik. Cikkünkben olyan magyar hírességeket mutatunk, akikről nem biztos, hogy tudtad, de korábban kés alá feküdtek.

vous - 2020.11.19.
Gondoltad volna? Magyar sztárok, akik plasztikáztattak

Lékai-Kiss Ramóna

Korábbi Barátok közt-rajongók emlékezhetnek rá, hogy a Rami által alakított karakternek, Zsófinak volt egy időszaka a sorozatban, amikor tűzön-vízen átment volna azért, hogy megcsináltassa a mellét. A Mátyás király tér bombázója nem érezte magát elég nőiesnek pici cicikkel. A sztori szerint nagynénje, Claudia meggyőzte unokahúgát, hogy nincs szüksége a beavatkozásra, a valóságban azonban máshogy alakultak dolgok.

Objektum doboz

Rami ugyanazzal a problémával küszködött, mint karaktere. Hosszú ideig nyomasztotta, hogy nem néz ki elég nőiesen, így 2008-ban elhatározta, megcsináltatja melleit.

Tóth Gabi

A gyönyörű hangú énekesnő az előző évtizedet látványos fogyással indította, ám ezután sem volt elégedett testével. Addig-addig gondolkozott, míg 2012-ben meghozta a döntést: megnagyobbítja melleit.

Objektum doboz

Az, hogy meg van csinálva a mellem, vagy műszempillát rakatok, vagy hajat hosszabbíttattam, attól még nem lesz valaki műnő! Ezektől még vér csordogál ereimben, és élek! A melleim sajnos teljesen elfogytak, amikor 15 kilót leadtam, és azt gondolom, hogy teljesen az ízlésesség és a természetesség keretein belül végeztek rajtam beavatkozást! A plasztikát pont olyan nőknek találták ki, akiket sajnos a sok fogyás, szülés, esetleg sajnálatos módon melleltávolítás miatt elvesztették a nőiességüket! Ennyit a mellekről – írta egyszer Facebookon.

Gelencsér Timi

A 2016-os Miss World Hungary nyertese érettségi után fordult plasztikai sebészhez – természetesen a szülei engedélyével. Ahogyan Raminál, nála is az önbizalomhiány állt a háttérben.

Objektum doboz

„Nem azért csináltattam meg, hogy másnak mutogassam, hanem hogy legyen önbizalmam, jól érezzem magam a bőrömben” – mondta korábban a Best magazinnak.

Kulcsár Edina

A 2014-ben a világ második legszebb nőjének választott Edina az orrával volt elégedetetlen, mely három operáció után nyerte el végső formáját. A Life.hu-nak anno azt mondta, olyan súlyos szépséghibának érezte, mintha nyúlszájjal született volna.

Objektum doboz

Azt egyébként tudtad, hogy a szépségkirálynő 2009-ben a Miss Plastic Hungary versenyen is elindult, ahol a szépészeti beavatkozás egyenesen követelmény?

Pintér Ada

A Viva TV egykori műsorvezetőjének 2006-ban születettek ikrei. Bár korábban nem pártolta a plasztikai beavatkozásokat, a szülés után változott a véleménye.

Objektum doboz

Ada 74 kg-mal ment szülni, de súlya gyorsan visszaesett 57 kg-ra, ami bizony a mellein is meglátszott. Úgy fogalmazott, szoptatás után úgy néztek ki, mint „két szottyadt tejeszacskó”.

A fentebb említett példák jól mutatják, hogy a plasztikai sebészeti beavatkozás nem egyenlő azzal az ámokfutással, amiket egy-egy elborult világsztártól látunk. Van Donatella Versace és Pamela Anderson, és van az ízléses, természetes hatású beavatkozás, amitől gyakorlatilag senkinek sem kell tartania. 

Ajánlott cikkek