Egyéb kategória

Pasivélemény a mellplasztikáról: nem biztos, hogy erre számítasz

Mellplasztika. Plasztikai műtét. Kimondom magamban ezeket a szavakat, és lelki szemeim előtt megjelenik minden nő, aki megnyitotta ezt a cikket. Látom, ahogy mutatóujjuk, mely néhány pillanattal ezelőtt még kecses szörfdeszkaként funkcionált az internet békésnek cseppet sem mondható tengerén, szép lassan, ízületről ízületre behajlik, majd kezük ökölbe szorul. A reakció talán eggyel rosszabb annál, mintha épp most próbálnám világra segíteni az ördög gyermekét. Kattintás előtt mindenki arra várt, hogy "na, majd most jól be lesz szólva valaki(k)nek", de - plot twist - nagyon nem ez fog következni...

vous - 2020.12.11.
Pasivélemény a mellplasztikáról: nem biztos, hogy erre számítasz

Időről időre szem- és fültanúja vagyok annak, ahogy harsányabb természetű nőismerőseim kifakadnak egy-egy Vasvári Vivient vagy Salma Hayeket ábrázoló kép láttán. Természetesen a – bulvárosan fogalmazva – köldökig érő dekoltázsok miatt szabadul el leggyakrabban a pokol.

Ezek a fotók olyan reakciókat képesek kiváltani a lányokból, hogy Dulifuli a Hupikék törpikékből minden büszkeségét sutba hajítva, sírva könyörögne az ilyen magasfokú utálkozás receptjéért. 

A sűrű köpködés, egymás vállát veregetés és maximális egyetértés közepette pedig még azt is meg tudják határozni, hogy ez bizony már a férfiaknak sem tetszik. 

Pedig ha odafordulnának hozzám, és megkérdeznék, hogy mi a véleményem a dologról, nagyon szívesen elmondanám. És ha már a nemek közti összhang szóba került: biztos vagyok benne, hogy a férfiak nagyrésze hasonlóképp gondolkozik az ügyben. 

Forrás:
Pexels

Mi tesz széppé egy nőt?

Na, ez az a kérdés, amiben még mi, férfiak sem tudunk szögegyszerű választ adni. Megpróbálhatnék felsorolni egy rakás dolgot, ami szerintem jól néz ki. Biztos vagyok benne, hogy lenne olyan, aki egyetért velem, és olyan is, aki azt mondaná, nem vagyok normális. 

A világ legnagyobb hazugsága lenne, ha leírnám, hogy csak a 100% természetességre lehet azt mondani, hogy szép.

Mert a természet nem alkot mindig olyat, amilyet szeretnénk… És ha megvan a lehetőségünk, hogy változtassunk rajta, miért ne élnénk vele?! 

Forrás:
Unsplash

Mi a vonzó egy nőben?

Na, ez már sokkal jobb kérdés! Van valami, ami egy vonzó nőt "egyetemesen", minden férfi számára vonzóvá tesz. Még akkor is, ha esetleg semmi olyat nem talál rajta, amit egyéb esetekben szépnek találna. 

Ezt a mágikus, megfoghatatlan dolgot pedig úgy hívják: kisugárzás.

A kisugárzás pedig akkor lesz rendben, ha "odabent" minden rendben van. Lehetsz te mások szerint a világ legszebb nője is, ha szerinted nem olyan a melled/ajkad/orrod, az egész hajó léket kap.

Összefoglalva

Egy pasit egyáltalán nem érdekli, mi eredeti rajtad és mi nem. 2020-at írunk! Egyetlen egy dolog számít neki: hogy elégedett légy magaddal! És ha ehhez az elégedettséghez arra van szükséged, hogy megműttesd magad, akkor egy percig se gondolkozz! Addig senki sem fog szépnek látni, míg te nem látod annak magad… 

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.