Egyéb kategória

Új életre, nagyobb mellekre vágysz? Itt az új év, eljött a te időd!

Mindenkinek van valamilyen újévi fogadalma. Ha a tiéd az, hogy a lehető legjobban akarsz mutatni bikiniben, itt az ideje, hogy meghozd a döntést! Régebben, ha egy kismellű lány mellnagyobbítást végeztetett, rögtön önbizalomhiányosnak könyvelte el a környezete. Pedig sok oka lehet annak, ha valaki nagyobb melleket szeretne.

vous - 2020.01.13.
Új életre, nagyobb mellekre vágysz? Itt az új év, eljött a te időd!

Jobban passzol az alakodhoz

Van az úgy, hogy a természet tökéletlent alkot. Néha pont akkora melleket kap egy 170 centis, széles csípőjű lány, mint egy 150 centis, filigrán alkatú. Ami azonban az egyik típushoz tökéletesen passzol, az a másiknál kiegyensúlyozatlan alakot eredményez.  Szerencsére a plasztikai sebészet ezen a problémán már könnyedén tud segíteni.

Utálod a melltartót

Ezzel szinte minden nő így van, hiszen néha iszonyú kényelmetlen a pántok szorításában élni. Lehet akármilyen kényelmes a melltartód, nyomot hagy a bőrödön, ami nem néz ki túl jól, ráadásul nyáron iszonyú meleg.  Arról nem is szólva, hogy ha kicsit csalsz a mérettel vagy a feszességgel egy jól megválasztott push up melltartóval, de le kell venned, hamar kiderül az igazság. Egy jól megválasztott mellimplantátum azonban könnyen átlendít ezeken a problémákon. Emese példája is ezt mutatja.

Objektum doboz

Egyszerűen jobban éreznéd magad nagyobb cicikkel

Ahhoz, hogy boldog legyél a testedben, olyannak kell lennie, ami szerinted szép. Ez egyszerű dolog. Nem kell megalkudnod vagy hagynod, hogy meggyőzzön a környezeted, jó vagy te így is. Ha te úgy éreznéd jól magad, hogy egy-két kosármérettel nagyobb melleid vannak, akkor válaszd a legkézenfekvőbb megoldást, a mellnagyobbítást.

Így válaszd ki a plasztikai sebészed!

Van néhány dolog, amit mindenképpen át kell gondolnod, mielőtt belevágsz a mellnagyobbításba. Az egyik a méret. Lehet, hogy te azt hiszed, hogy minél nagyobb annál jobb, de engedd meg az orvosodnak, hogy a te érdekeidet és egészségedet figyelembe véve javasoljon megfelelő méretű implantátumot, ami tökéletesen illik a testalkatodhoz. 

Jó ideje ugyanis a természetesség a plasztikai sebészet fő mottója. 

Egy látványosan mű, hatalmas mell csak eltereli a figyelmet a személyiségedről, ráadásul a hátad is megfájdulhat a súlyuk miatt, így idővel meg akarsz majd szabadulni tőlük. Nem jobb inkább egyből a megfelelő méretet választani?

Ha azt szeretnéd, hogy nyáron te legyél a strand királynője, érdemes mihamarabb elvégeztetni a mellnagyobbítást

Ha azt szeretnéd, hogy nyáron te legyél a strand királynője, érdemes mihamarabb elvégeztetni a mellnagyobbítást
Forrás:
Pexels

Sok sebész közül lehet manapság választani, de ahhoz, hogy a számodra legjobb kezeibe kerülj, érdemes megfontolni néhány dolgot.

Fontos, hogy a sebészed legyen őszinte hozzád.

Mondja el, hogy a műtét után mire számíthatsz, ne hagyja ki azt sem, hogy bizony, fájni fog. Az is fontos, hogy minden kérdésedre választ kapj és az is, hogy veled együttműködve válassza ki a számodra legjobb implantátumméretet és műtéti megoldást. Amire még nagyon oda kell figyelni a plasztikai sebész kiválasztásakor, az az orvos szakmai tapasztalata és a felkészültsége.

Te lehetsz nyáron a strand királynője

Te lehetsz nyáron a strand királynője
Forrás:
Shutterstock

Erre számíts a mellnagyobbítás után

A műtét utáni első 1-2 hét minden lesz, csak kellemes nem, hiszen csak a hátadon fekve alhatsz, durva izomlázhoz hasonló fájdalmaid lesznek, és speciális melltartót kell viselned két hónapon át. Egy hónapig nem emelgethetsz semmit és feszülni fog a melled, ahogy az implantátum lassan beépül. A második hónap már könnyebb lesz, a feszülő érzés enyhül, majd el is múlik, fokozatosan visszatérhetsz a régi életedhez. Ha viszont azt szeretnéd, hogy a nyáron te legyél a strand királynője, érdemes mihamarabb elvégeztetni a mellnagyobbítást, hiszen az új melleid hónapok alatt nyerik el tökéletes formájukat és a varratoknak is idő kell, hogy begyógyuljanak.

Ha kérdéseid vannak a mellnagyobbítással kapcsolatban, kérj időpontot a Budapest Plasztikai Intézet plasztikai sebészeihez a www.budapestplasztika.hu weboldalon keresztül és vegyél részt egy ingyenes konzultáción, ahol mindent megtudhatsz a műtéttel kapcsolatban.

Ajánlott cikkek