Egyéb kategória

Ez a három csillagjegy úgy fogad el, ahogy vagy

Mindannyian erre vágyunk, a tökéletes partnerre, aki nem ítélkezik, nem akar megváltoztatni, Nem húz le, sőt! felemel, szárnyakat ad és naponta bebizonyítja, mennyire szeret.

vous - 2019.10.11.
Ez a három csillagjegy úgy fogad el, ahogy vagy

Kos

Élni és élni hagyni – ez lehetne a jelmondata a párkapcsolatban is. Ha néha magában morog is a súrlódások miatt, vagy felcsattan, soha nem szól bele a másik életébe. Engedi kibontakozni a másikat, támogatja, védelmezi. Akkor is, ha az egész világ MÁSNAK látja szerelmét, ő egy életen keresztül a szeretet szűrűjén át tekint rá.

Szűz

Mintha egy angyal élne amellett, aki olyan szerencsés, hogy Szűz jegyű ember a párja. Ha időnként tesz is megjegyzést, az nem rombol, építő szándékkal kommunikálja véleményét. Ha valami nem nyeri el a tetszését, akkor is a "másikért haragszik, sose ellene."

Nyilas

Szabad lelke nem viseli el a korlátozást, így ő maga se vetemedne arra, hogy kibújtassa bőréből a másikat. Nem akarja, hogy változzon a mellette élő ember, viszont okosan választ. Olyat, aki pont illik hozzá.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Utazás Jordániába
Világ
Utazás Jordániába
vous - 2024.02.13.
Jordánia mesés világ, a legtöbbeknek olyan legendás helyek jutnak róla eszébe mint Petra, Wadi Rum vagy éppen a Holt-tenger.

Otthon

Hogyan maradjon száraz az ágy?
Otthon
Hogyan maradjon száraz az ágy?
vous - 2024.02.13.
A különböző inkontinenciabetegségek a statisztikák szerint a népesség 6-7%-át érintik. A súlyosabb esetekben sajnos a dolog csak kezelhető, illetve szinten tartható, de nem gyógyítható. A vizelettartási képesség romlása által okozott kellemetlenségek elkerülése érdekében fejlesztették ki a különböző vízhatlan lepedőket és matracvédőket.