Egyéb kategória

Ez a három csillagjegy imádja az érintést

Testi érintés nélkül nagyon nehéz a létezés. Így vagyunk kitalálva: ölelésre, simogatásra, gyengéd becézésre. Aki ezt nélkülözni kényszerül, akár bevallja, akár nem, vágyik az érintésre.....

vous - 2019.10.07.
Ez a három csillagjegy imádja az érintést

Vízöntő

Minden pillanatban bújna, számára a testi érintés olyan, akár az oxigén. Nélkülözhetetlen, létfeltétel, el nem hagyható. Kitaszítottnak és magányosnak érzi magát még akkor is, ha kapcsolatban él, de a mellette lévő társ távolságtartó, nem öleléssel vagy érintéssel, hanem másként szeret.

Kos

Szenvedélyes természete okán az érzéki töltésű érintéseket is igényli, de az erotikamentes becézgetés is napi igénye. Egy Kos nő remek szerető és gyengéd anya, akinek családja bővelkedik az emberi, szeretettel teli érintésekben.

Szűz

Mintha bársonyból lenne a keze, olyan finoman érint a Szűz. Ráadásul gyakran, napi szinten osztja szívből jövő érintéseit. Egy Szűz családja tagjain kívül másokat is megérint: a pénztárost a boltban, az idős embert, ahogy átsegíti a zebrán, a kolléganőjét, ha az szomorú….. Ugyanakkor maga is vágyja és várja a szívből induló érintéseket, a közelségben hisz, a tiszta emberi kapcsolatokban, amelyekbe belefér az érintés.

Ajánlott cikkek