Egyéb kategória

Vous Varrósuli – Megmutatjuk mit jelentenek ruháidon a címke jelzések

Varrósuli sorozatunk harmadik részében beavatunk benneteket a bűvös jelzések világába, mert nagyon nagyon hasznos tudomány, ha tudod hogyan kezeld, mosd, vasald.... egyáltalán moshatod e a ruhádat vagy más eljárásra van szükség.

vous - 2019.09.29.
Vous Varrósuli – Megmutatjuk mit jelentenek ruháidon a címke jelzések

Kriszta, a a Vous Varrósuli vezetője és lelke így ír erről blogjában a K3 Sewingstudio blogban: 

Textil KRESZ…. A főcímképen szereplő angol felirat arra utal, hogy ha nem érted a jeleket, akkor add a ruhát az édesanyádnak, majd ő tudja.  A képet a nyilvános Google képtalálatok között leltem.

De mi van, ha már Te magadnak kellene tudnod? Ok, háziasszonyként az embernek akad már némi tapasztalata, hogy mit hogy kell mosni. De egy kicsit utána néztem, és magam is megdöbbentem, hogy ma már mennyi variációt használunk.

Kezdjük az elején. Abban mindenhol egyetértés van, hogy 5 fő szimbólumot használunk.

kezelési szimbólumok

kezelési szimbólumok
Forrás:
K3sewingstudioblog

A cikk folytatását a K3sewingstudio blogban olvashatjátok tovább.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Utazás Jordániába
Világ
Utazás Jordániába
vous - 2024.02.13.
Jordánia mesés világ, a legtöbbeknek olyan legendás helyek jutnak róla eszébe mint Petra, Wadi Rum vagy éppen a Holt-tenger.

Otthon

Hogyan maradjon száraz az ágy?
Otthon
Hogyan maradjon száraz az ágy?
vous - 2024.02.13.
A különböző inkontinenciabetegségek a statisztikák szerint a népesség 6-7%-át érintik. A súlyosabb esetekben sajnos a dolog csak kezelhető, illetve szinten tartható, de nem gyógyítható. A vizelettartási képesség romlása által okozott kellemetlenségek elkerülése érdekében fejlesztették ki a különböző vízhatlan lepedőket és matracvédőket.