Egyéb kategória

Egy pasi, aki Obamával főz egy konyhában

A szerkesztőség minden tagja szeret enni. Főzni már csak kevesen, vagy néha szeret, aki szeret, máskor meg nyűgnek éli meg. A tudatos főzés pedig még elég messze áll a csapattól, de jelentem vannak előrelépséek ebben az ügyben. Ám olyan menők talán sose leszünk, mint Massimo Bottura. 

vous - 2019.09.29.
Egy pasi, aki Obamával főz egy konyhában

Nemcsak egy sztárszakács karrierjének íve, hanem egy gyönyörű szerelmi történet is kibontakozik a Netflixen látható Chef's Table első részében. Már csak ezért is érdemes végignézni az olasz ízeket felvonultató részt, amelyből kiderült, hogyan él és dolgozik egy szenvedélyes étteremtulajdonos, és mekkora támaszra lelhet egy olyan nőben, aki érti és érzi ezt a lángolást, támogatja a tüzet, nem féltékeny az étteremre, amelyhez végül is hozzáment. – írta annak idején Mengyán Eszter, aki oldalunk főszerkesztője volt több, mint 3 évig.

Objektum doboz

Feleségével, Larával indították el a Food for Soul non-profit szervezetet is. A cél, hogy megmaradt élelmiszerekből főzzenek különleges ételeket, és ezeket osszák szét a rászorulóknak.

A Food for Soul Instagram-oldalán számtalan érdekességet is megoszt az élelmiszerpazarlással kapcsolatban. Tudtátok például, melyik az a hét zöldség és gyümölcs, amely leggyakrabban a kukában végzi? A banán, az alma, a paradicsom, a kerti saláta, a paprika, a körte és a szőlő.

A teljes cikket itt olvashatjátok el!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.