Egyéb kategória

Ez a három csillagjegy mindig készen áll a változásra

Sokan hajlamosak vagyunk lemondóan legyinteni - elkéstünk gondoljuk... korábban kellett volna kezdeni, hamarabb nekiszaladni, most már ELJÁRT felettünk, vagy a kihívás felett az idő. Ez a három csillagjegy azonban tudja, hogy nincs elkésett gondolat, se álom. 

vous - 2021.06.01.
Ez a három csillagjegy mindig készen áll a változásra

Vízöntő

Soha nem mondd, hogy soha – ez lehetne a jelmondata a Vízöntőknek, akik e szerint élik életüket is. A Vízöntők lélelkben nem öregszenek meg (ez látszik a külcsínyen is!), mert mindig képesek a megújulásra. A Vízöntő anyák és nagymamák azok, akik képesek csak azért belekezdeni egy új, menő hobbiba, hogy lenyűgözzék tudásukkal a gyerekeekt, unokákat.

Kos

Azt se tudják, éppen hány évesek. A Kosok nem számolják az éveket, csak mennek, lelkesednek ötvenévesen is pont úgy, mint gyerekkorukban. Ők döbbennek meg a legjobban, ha valaki nekik szegezi a kérdést: "nem vagy már ehhez egy kicsit öreg?" Ki is kérik maguknak és aztán, már csak dacból is… lemossák a kérdezőt a pályáról.

Szűz

A Szűz jegyű emberek a Mérlegekhez hasonlóan szép emberek (egyszer figyeljétek meg, hogy a Mérleg jegyű ismerőseitek arca mennyire szabályos!), és minimum egy tizessel fiatalabb a külsejük, mentalitásuk pedig kortalan. Nem érzik magukat egyetlen tevékenységhez se öregnek. Szexuális aktivitásukkal pedig a náluk sokkal fiatalabbakat is lekörözik. Izgalmas lényük, nyitottságuk és kíváncsiságuk életük végéig kíséri őket.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.