Egyéb kategória

Ez a három csillagjegy mindig készen áll a változásra

Sokan hajlamosak vagyunk lemondóan legyinteni - elkéstünk gondoljuk... korábban kellett volna kezdeni, hamarabb nekiszaladni, most már ELJÁRT felettünk, vagy a kihívás felett az idő. Ez a három csillagjegy azonban tudja, hogy nincs elkésett gondolat, se álom. 

vous - 2021.06.01.
Ez a három csillagjegy mindig készen áll a változásra

Vízöntő

Soha nem mondd, hogy soha – ez lehetne a jelmondata a Vízöntőknek, akik e szerint élik életüket is. A Vízöntők lélelkben nem öregszenek meg (ez látszik a külcsínyen is!), mert mindig képesek a megújulásra. A Vízöntő anyák és nagymamák azok, akik képesek csak azért belekezdeni egy új, menő hobbiba, hogy lenyűgözzék tudásukkal a gyerekeekt, unokákat.

Kos

Azt se tudják, éppen hány évesek. A Kosok nem számolják az éveket, csak mennek, lelkesednek ötvenévesen is pont úgy, mint gyerekkorukban. Ők döbbennek meg a legjobban, ha valaki nekik szegezi a kérdést: "nem vagy már ehhez egy kicsit öreg?" Ki is kérik maguknak és aztán, már csak dacból is… lemossák a kérdezőt a pályáról.

Szűz

A Szűz jegyű emberek a Mérlegekhez hasonlóan szép emberek (egyszer figyeljétek meg, hogy a Mérleg jegyű ismerőseitek arca mennyire szabályos!), és minimum egy tizessel fiatalabb a külsejük, mentalitásuk pedig kortalan. Nem érzik magukat egyetlen tevékenységhez se öregnek. Szexuális aktivitásukkal pedig a náluk sokkal fiatalabbakat is lekörözik. Izgalmas lényük, nyitottságuk és kíváncsiságuk életük végéig kíséri őket.

Ajánlott cikkek