Egyéb kategória

Topforma az időhiány ellenére? Csináld így!

Az időmenedzsment nem csak a munkánkban fontos, hiszen az időhiány az egyik legfőbb oka annak, hogy sokan kihagyják életükből a sportot. Tények időhiány ellen!

vous - 2019.09.18.
Topforma az időhiány ellenére? Csináld így!

Időmenedzsment egy aktív életért

Az időoptimalizált edzésprogram elengedhetetlen, hogy az elfoglalt emberek hétköznapjaiba is mozgást tudjunk illeszteni, hiszen a legtöbben a sporton spórolnak időt. Megoldva az érintettek gondjait, kutatók kifejlesztettek egy olyan edzéstervet, ami kifejezetten az idő szorításában élőknek nyújt segítő kezet.

óra

óra
Forrás:
Unsplash

Hatalmas felmérés, több mint háromszáz konditeremmel

A felmérést több mint tízezer jelentkezővel végezték, több mint háromszáz fitneszstúdióban. A tanulmány a résztvevők száma miatt a témában az eddigi legnagyobbnak bizonyult. Az eredmények azt igazolták, hogy a résztvevők döntő többsége be tudott építeni az életvitelébe egy idő-optimalizált edzéstervet, mindezt úgy, hogy a jelentkezők harmincöt százaléka korábban az időhiány miatt semmilyen sporttevékenységet sem tudott végezni.

A négyhetes edzésprogram alapján az érintettek teljesítménye több mint ötvenhárom százalékkal nőtt meg, a testsúly láthatóan csökkent, és a testtömegindex (BMI) értéke is mérsékeltebb lett.

A cikk folytatását a sport4you.hu oldalán lelitek.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
Világ
Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
vous - 2023.03.11.

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, milyen fontos a méhek jelenléte a bolygónkon, hiszen ez az egyetlen rovar a világon, ami képes ételt előállítani az ember számára is, ami nem más, mint a jól ismert méz – írja Zsuzsanna, aki a VOUS vendégszerzői felhívására küldte be írását. A következő sorokban Pálfy Zsuzsanna cikkét olvashatjátok.

Otthon

Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
Otthon
Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
vous - 2023.03.16.
A vízhatlan matracvédő megóvja a baba és kisgyermek ágyának a matracát a nemkívánatos foltoktól. De mi a helyzet a nagy méretű ágyakkal? Sok esetben ugyanis együtt alszik a kicsi a szülőkkel vagy hajnalban, ha felébred, bemászik a szülői ágyba. Szerencsére nagy, 180x200 és 200x200 cm-es méretben is elérhető a matracvédő, így nem történik semmi probléma, ha nem ébred fel a gyermek arra, hogy pisilni kell. A szobatisztaságra való szoktatáskor ez előfordul, így jobb felkészülni rá és megelőzni a bajt.