Egyéb kategória

Ez a három csillagjegy már gyerekkorban felismeri életküldetését

Sokan csak toporgunk az életben. Tudjuk, nem véletlenül születtünk éppen akkor, amikor, abban a testben, amiben, a meglévő képességekkel. Mégse tudjuk sokáig felfedezni az irányt, amerre mennünk kell. Nem ismerjük fel küldetésünket csak érett fejjel - ha egyáltalán felismerjük. Ez a három csillagjegy azonban megelőzi korát.

vous - 2019.09.18.
Ez a három csillagjegy már gyerekkorban felismeri életküldetését

Vízöntő

Gyerekkori játékaik már jelzik a későbbi útirányt, bár a szülők ebből nem igazán vesznek észre semmit. Csak legyintenek, majd kinövi, elhagyja, úgy is jön majd más, vonzó tevékenység. A legtöbbször nem jön más. Érdemes figyelni a Vízöntő gyerekek kedvelt tevékenységeit, mert tiszta üzenetet foghatunk a jövőből.

Kos

A Kos gyerekeknél nem ennyire egyértelmű, nem lehet ilyen könnyen felfedezni a jeleket, de kamaszkorban már azért beszél arról, ami óriási erővel vonzza. Bár csak kamaszos fantáziálásnak tűnhet a dolog, a legtöbb esetben több az annál. A Kos fiatalok általában tényleg hamar beállnak abba az irányba, amelyen kiteljesedhetnek. Bármennyire is tűnhet nagyzolásnak, elérhetetlen álomnak az, amiről beszélnek, ne vegyük el kedvüket. Sőt!

Skorpió

A Skorpió gyerekek nem csak beszélnek küldetésükről, de mindenkit meghökkentenek azzal, ahogy viselkednek gyerekként. Sokszor valamilyen hősies dolgot hajtanak végre, életet mentenek már egészen kicsi korban, vagy képtelenek elmenni szenvedő állat vagy ember mellett. Kis felnőttként tekintünk rájuk, pedig  nem történik más, mint MEGÉLIK már gyerekként küldetésüket.

Ajánlott cikkek