Egyéb kategória

A narancslé egészségesebb, mint maga a narancs!

Kutatók bebizonyították: a tápanyagokat könnyebben hasznosítja szervezetünk a passzírozott narancs levéből, mint magából a narancsból.

vous - 2019.09.17.
A narancslé egészségesebb, mint maga a narancs!

A narancsok magas C-vitamin tartalmáról mindenki tud, sőt ezen felül karotinban és flavonoidokban is gazdagok a gyümölcsök.

orange-juice-1296x728-feature

orange-juice-1296×728-feature
Forrás:
sport4you

Ezen anyagok megóvnak minket a ráktól és a vérkeringésbeli betegségektől. A tiszta narancslevet sokan hizlaló italnak tartják magas gyümölcscukor tartalma miatt, míg az egész gyümölcsöket egészségesebbnek véli a többség. Most megdöntötték ezt a tévhitet: tudósok bebizonyították, hogy a narancs leve egészségesebb, mint maga a gyümölcs.

A cikk folytatását a sport4you oldalán lelitek.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.