Egyéb kategória

Ez a három csillagjegy még szeptemberben találkozik egy új szerelemmel – jön az indián nyár

Sokan csak a szeptemberben ránk özönlő hőségre gondolnak, ha az indián nyárról esik szó, vagy a vénasszonyok nyarával azonosítják, amely a szép, már érett őszi napokra utal. Pedig az indián nyár az az érettebb korban beköszönő nagy szerelmet is jelenti. Ez a három csillagjegy nemsokára belekóstolhat ennek ízébe.

vous - 2019.09.04.
Ez a három csillagjegy még szeptemberben találkozik egy új szerelemmel – jön az indián nyár

Kos

Mindig másba kap, rohan, mindenhol jelen akar lenni és jelen is van minden fontos történésnél, de valahogy éppen ezért le is marad sok olyan helyzetről a Kos, ami valóban gazdagíthatná lelkét. Az ifjúkorból már kifelé lépdelő Kosok azonban csillapodnak egy kicsit, lassulnak, jobban észreveszik az élet apró történéseit. Így lehet, hogy ráismernek valakire, rányílik valakire a szemük, aki eddig is mellettük volt, de most érett meg a helyzet a vallomásra.

Ikrek

Sok időt kellett várni, de megérte. Ha eddig nem jött a nagy szerelem, vagy a reményteli szerelmek folytonos csalódást okozhtak, esetleg ha éppen nagy veszteségen is túl vannak már az Ikrek, akkor jó hírünk van. A szeptember csodaszép szerelemmel közeledik, és az Iker jegyű embereket nem kerüli el. Tartsák hát nyitva a szívüket az Ikrek.

Mérleg

A Mérlegekre nem jellemző a romantikus vágyakozás, mégis a szeptember romatikával kényeztetheti el azokat, akiknek most erre van szükségük. A szingli Mérlegek megtalálhatják a nagy Ő-t, de még a párkapcsolatban élő Mérlegeknek is jöhet valaki olyan, ahol bizony mérlegre kerül jelenlegi kapcsolatuk, a teljes életük. 

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
Világ
A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
vous - 2022.08.17.

Jávor Pál neve magyarok milliói számára jelent egyet a mulatással, nótázással, szórakoztatással és magas szintű színészi játékkal. Pályája csúcsán – és talán még ma is – az emberek barátként tekintettek rá, mindenki akart magának egy szeletet a “Jávor Paliból”. Azonban a filmvászonról nem igazán lehetett megismerni a magyar bulvármédia első csillagát. Elhoztunk 10+1 tényt Jávor Pálról, amit még a legelvetemültebb rajongók sem biztos, hogy ismernek.

Otthon

Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
Otthon
Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
vous - 2022.09.29.

Minden évszaknak megvannak a maga szépségei, amiért szeretjük. Az ősz is ilyen: ilyenkor leginkább az őszi színeket szoktuk kiemelni, valamint az őszi leveleket, terméseket, amik megalapozzák ennek az évszaknak a hangulatát. Sokan szeretik otthonukban is megjeleníteni az aktuális időszakot, ehhez pedig sok különböző dísztárgyat vehetünk igénybe. A díszgyertyák szintén nagyon sokat tesznek hozzá a kellemes, otthonos légkör kialakításához, az aktuális szezonnak megfelelően.