Egyéb kategória

Ez a három csillagjegy még szeptemberben találkozik egy új szerelemmel – jön az indián nyár

Sokan csak a szeptemberben ránk özönlő hőségre gondolnak, ha az indián nyárról esik szó, vagy a vénasszonyok nyarával azonosítják, amely a szép, már érett őszi napokra utal. Pedig az indián nyár az az érettebb korban beköszönő nagy szerelmet is jelenti. Ez a három csillagjegy nemsokára belekóstolhat ennek ízébe.

vous - 2019.09.04.
Ez a három csillagjegy még szeptemberben találkozik egy új szerelemmel – jön az indián nyár

Kos

Mindig másba kap, rohan, mindenhol jelen akar lenni és jelen is van minden fontos történésnél, de valahogy éppen ezért le is marad sok olyan helyzetről a Kos, ami valóban gazdagíthatná lelkét. Az ifjúkorból már kifelé lépdelő Kosok azonban csillapodnak egy kicsit, lassulnak, jobban észreveszik az élet apró történéseit. Így lehet, hogy ráismernek valakire, rányílik valakire a szemük, aki eddig is mellettük volt, de most érett meg a helyzet a vallomásra.

Ikrek

Sok időt kellett várni, de megérte. Ha eddig nem jött a nagy szerelem, vagy a reményteli szerelmek folytonos csalódást okozhtak, esetleg ha éppen nagy veszteségen is túl vannak már az Ikrek, akkor jó hírünk van. A szeptember csodaszép szerelemmel közeledik, és az Iker jegyű embereket nem kerüli el. Tartsák hát nyitva a szívüket az Ikrek.

Mérleg

A Mérlegekre nem jellemző a romantikus vágyakozás, mégis a szeptember romatikával kényeztetheti el azokat, akiknek most erre van szükségük. A szingli Mérlegek megtalálhatják a nagy Ő-t, de még a párkapcsolatban élő Mérlegeknek is jöhet valaki olyan, ahol bizony mérlegre kerül jelenlegi kapcsolatuk, a teljes életük. 

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
Világ
Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
vous - 2022.10.26.
Október 20-án tartották Az Eltűnt Budapesti Kupolák című rövidfilm exkluzív premierjét. A rendhagyó kisfilm, amely egy letűnt kor értékes tetődíszeit eleveníti fel, különleges videotechnikával készült. Az alkotásban a főváros egykori stílusát jelentősen meghatározó kupolák kelnek életre. A premier díszvendége Sólymos Sándor, Ybl-díjas építész és filozófus volt, akivel Kondacs András, a film rendezője beszélgetett a vetítést követően budapesti városépítészeti lehetőségekről, az egykori épületek, valamint a kupolák jelenéről és jövőjéről.

Otthon

4 tudnivaló, amivel számolni kell, ha kiadjuk a lakásunkat
Otthon
4 tudnivaló, amivel számolni kell, ha kiadjuk a lakásunkat
vous - 2022.11.28.
A folyamatosan dráguló ingatlanpiac bizonytalanságai miatt a bérlakások iránt évről-évre folyamatosan növekszik a kereslet, ezzel párhuzamosan a kiadó lakások száma is egyre nagyobb. A lakástulajdonosok számára ugyanis jól fizető, passzív jövedelemszerzési lehetőséget jelent, ráadásul minimális befektetéssel egy felújítás többszöröse jöhet vissza egy jó állapotú lakás bérleti díjából. A számos előny persze csak a jéghegy csúcsa.