Egyéb kategória

Ez a három csillagjegy nehezen éli meg az idő múlását

Van, aki már huszonévesen az apró kis ráncait szemléli a tükörben, van aki ötven felett is csak mosolyog az életkorán. Van aki úgy hiszi, ez az élet is csak egy apró gyöngy egy véget nem érő gyöngysoron, más úgy véli ez az egy létezés adatott, nincs több, nincs tovább. És vannak azok, akik tudják, hogy mindegy mi a háttér, az élet minden perce aranyat ér.

vous - 2019.08.31.
Ez a három csillagjegy nehezen éli meg az idő múlását

Vízöntő

Kapcsolódása az élethez stabil és nagyon erős spirituális alapokon nyugszik. Még akkor is, ha a Vízöntők egy része nem tudatos ezen a területen, ők ösztönből tudják, hogy a földi létezés szépsége páratlan, és tényleg minden percet meg kell becsülni. Sajnálják is a múló időt, különösen , ha gyereket kell kiengedni szárnyaik alól.

Kos

Önfejű, kemény, szenvedélyes jegy a Kos. Tudja mit akar és a lehető legtöbbször azt meg is valósítja. Az idő azonban a Kos jegyű embereken is kifog. Az időt nem lehet megállítani, az idő felett nincs földi hatalmunk. A Kosok ezt nehezen látják be.

Mérleg

Folyton billen a mérleg nyelve az IDŐ miatt. Ami ma egyensúlyban van, az holnap hiány lesz, máskor meg túl sok gyűlik össze. Az idő nem barátja a Mérlegeknek, mert soha nem áll meg – még arra az "időre" se, amíg megpihenne a Mérleg nyelve (lelke).

Ajánlott cikkek