Az egyik legkedveltebb sütemény a kókuszkocka: nem létezhet ünnep vagy gyerekzsúr nélküle. Nem bonyolult elkészíteni, de egy jó piskótára mindenképpen szükségünk lesz. Mutatjuk is, hogyan készül...
A kókuszkocka népszerűségének titka valószínűleg a lágy piskóta, a csokoládé és a kókusz tökéletes triója. Vannak, akik csokis krémmel meg is töltik a kockákat, de ha kellően apróra vágjuk, a falatnyi kockákra jut elég csokiöntet és kókuszreszelék, hogy tökéletes desszertet kapjunk.
A jó kókuszkockához elengedhetetlen a tökéletes piskóta, aminek a sütése megkíván egy kis tapasztalatot, illetve fontos, hogy nagyon krémesre, habosra keverjük a tojássárgákat, keményre verjük a habot, és a megfelelő hőmérsékleten süssük. Az alábbi recept nem okoz majd csalódást!