Egyéb kategória

Mini sajttorta sütés nélkül, nyers eperraguval

Ez a sütemény a lehető legegyszerűbbek közül való, viszont isteni finom, se a tűzhelyet, se a sütőt nem kell bekapcsolni hozzá, és tényleg az elronthatatlan kategória, maximális élvezettel párosítva. Egyszerre csokis, vaníliás és epres, könnyű és lágy, igazi csábítás.

vous - 2019.08.16.
Mini sajttorta sütés nélkül, nyers eperraguval

Imádnivalóan finom és egyszerű a mini változatban készülő sajttorta, a nyári szezonban kerti partikra is ideálisak ezek az egyszemélyes tortácskák, de persze készíthetük egy nagyobb tortát is az előkészített alapanyagokból, akkor kicsit több pihentetési időre lesz szükség. Ezekkel a papírkapszlis változatokkal viszont nem kell tányérral, szeleteléssel pepecselni, mindenki kiszolgálhatja magát, ha egy tányérra téve az asztal közepére tesszük.

mini-sajttorta-eperrel

mini-sajttorta-eperrel
Forrás:
cookta.hu

Most eperraguval készült, mert szezonja van, de ezt sem kell főzni, csak egy kis vaníliás cukorral összeforgatni, és hagyni néhány órát, hogy a gyümölcs levet eresszen – így se vitamin, se aroma nem vész el a friss gyümölcsből, hiszen nincs hőkezelés-főzés, isteni finom, és nagyon egyszerű is!

A cikk folytatását a cookta.hu oldalán lelitek.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!