Ez a sütemény a lehető legegyszerűbbek közül való, viszont isteni finom, se a tűzhelyet, se a sütőt nem kell bekapcsolni hozzá, és tényleg az elronthatatlan kategória, maximális élvezettel párosítva. Egyszerre csokis, vaníliás és epres, könnyű és lágy, igazi csábítás.
Imádnivalóan finom és egyszerű a mini változatban készülő sajttorta, a nyári szezonban kerti partikra is ideálisak ezek az egyszemélyes tortácskák, de persze készíthetük egy nagyobb tortát is az előkészített alapanyagokból, akkor kicsit több pihentetési időre lesz szükség. Ezekkel a papírkapszlis változatokkal viszont nem kell tányérral, szeleteléssel pepecselni, mindenki kiszolgálhatja magát, ha egy tányérra téve az asztal közepére tesszük.
Most eperraguval készült, mert szezonja van, de ezt sem kell főzni, csak egy kis vaníliás cukorral összeforgatni, és hagyni néhány órát, hogy a gyümölcs levet eresszen – így se vitamin, se aroma nem vész el a friss gyümölcsből, hiszen nincs hőkezelés-főzés, isteni finom, és nagyon egyszerű is!