Egyéb kategória

Ez a három csillagjegy értékeli az apró örömöket

Míg sokan az örömre vakon, csak úgy keresztülszáguldanak a saját életükön, mások a legkisebb, az angyalszárny érintette apró örömöket is értékelik, megélik. Ez a három csillagjegy éber és tudatos az élet kicsi ajándékaira is.

vous - 2019.08.16.
Ez a három csillagjegy értékeli az apró örömöket

Kos

A legkisebb ajándéktól is megdobban a szíve. Mindegy, hogy az egy gyerekrajz, egy szelet sütemény vagy egy ágyba kapott kávé. Mintha nem is saját életkora szerint látná a világot, hanem több életnyi tapasztalat birtokában lenne: megtanulta elfogadni, befogadni az élet kínálta természetes örömöket.

Rák

Hiperérzékenyen veszik a feléjük sugárzó jeleket, ki nem mondott szavakat, a legapróbb gesztust is. És a helyén kezelik azokat, felcsillan a szemük, ha valaki kedvesen közeledik feléjük, és a Rákok azok, akik a leghamarabb fogadják el az engesztelő gesztusokat.

Szűz

Annak is örülnek, amit végül meg se kapnak. Már az ígéret, a szándék is ajándék számukra, amit számon tartanak, és akkor is hálásak érte, ha végül nem sikerül a másiknak betartani az ígéretét, vagyis az égen maradnak a csillagok.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!