Egyéb kategória

Ez a három csillagjegy, történjen bármi, megbirkózik a változással

Az életünk folyamatos áramlás. Hullámvölgyek, hegyek, hepe-hupák. Minden változik, és ez a legtöbb embert bizonytalansággal tölti el. De nem ezt a három csillagjegyet. Ők meglovagolják a változásokat, sőt néha igénylik is.

vous - 2020.11.26.
Ez a három csillagjegy, történjen bármi, megbirkózik a változással

Vízöntő

Történjen bármi, a Vízöntők urai maradnak a helyzetnek. Magabiztosak, és nyugodtak, rájuk, akár kősziklára – lehet alapozni. Nyugalmuk ragadós, mindazok, akik olyan szerencsések, hogy Vízöntő mellett élhetnek, biztonságban érezhetik magukat.

Kos

A Kos jegyű emberek lételeme a változás. Nyughatatlan, nyüzsgő, kihívásokat, kalandokat kereső csillagjegy, amely igényli a változást. Sokat költözik, akár nagy földrajzi távolságokat is áthidal, egyszer itt, egyszer ott…. miközben kerüljön bárhova, meleg, biztonságot sugalló otthont teremt azoknak, akiket szeret.

Skorpió

Erről a csillagjegyről vélnénk a legkevésbé, hogy a változás tulajdonképpen kedvére való. Egy skorpió KIHÍVÁSNAK érzékeli az élet nagy fordulatait és küldetése, hogy a lehető legjobbat hozza ki abból családja és önmaga számára.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.