Lélek

Így keresnek társat az egyes csillagjegyek szülöttei

Más és más elgondolás szerint keresnek szerelmet, társat maguknak a különböző csillagjegyek. Ám kell hozzá önismeret és bátorság is, hogy vállalni tudjuk magunkat. Nézzétek csak!
vous - 2015.07.15.
Így keresnek társat az egyes csillagjegyek szülöttei

Kos

Határozott, egészséges vadászösztönnel rendelkező lány vagyok, aki igyekszik kiszimatolni, hogy kivel érdemes megosztani kevéske szabadidejét.

Bika

Hűséges típus vagyok. Természetkedvelő. Van egy kutyám, aki marad is. Szeretem a jó és szép dolgokat, különösen az egzotikumokat. Üdv a földi mennyországból! 

Ikrek

Racionális vagyok, irracionális elvárásokkal. Vicceltem. Állítólag van humorom is. Ha bólogatós kiskutyát keresel magadnak, azt tedd inkább a kalaptartóra!

Rák

Szeretem a sebezhetőséget, a figyelmet, a kedvességet, a humort, az illatot, az ízeket, a fájdalmat, a bánatot, a barátot, a hibákat, a családot, az embert.

Oroszlán

Szerelemre vágyom! Mit szeretek a legjobban? Magamat. De tudok esélyt adni másoknak is, ha nem korlátoznak. Mit utálok a legjobban? Ha rám szólnak, hogy halkabban!

Szűz

Önálló, házias, nem bulizós, mindig tanulni vágyó nő vagyok. Szeretek olvasni, kirándulni, utazni. Ha rendelkezel önismerettel és a helyeden vagy, várom leveled.

Mérleg

Igazságérzetem fejlettebb az átlagnál. Fontosak számomra az apró gesztusok. Értékelem, ha kinyitod előttem az ajtót és tudsz késsel-villával szépen enni.

Skorpió

Lehet, hogy téged kereslek, de lehet, hogy nem. Kegyetlenül őszinte vagyok, ha ezzel nem tudsz mit kezdeni, nem engem keresel.

Nyilas

Nem hinném, hogy pár mondatból megítélhető, ki milyen. Higgyünk a jóban, vitassuk meg az élet dolgait! Nálam a pohár félig teli. Imádom, ha tudsz helyesen írni.

Bak

35 éves vagyok. Pont elég, hogy átlássam, mit hagytam magam mögött és lássam, mi a célom. Diszkólázban sosem égtem, a karrierépítésem közepén vagyok.

Vízöntő

Szokj hozzá, hogy velem mindig történik valami izgalmas. Légy intellektuális társ és barát! Nem hiszek a hierarchiában, az egyenlőség híve vagyok.

Halak

Aki szivárványt akar, el kell viselnie az esőt is. Én kiállok veled az esőben is. Szuperképességem, hogy a villanykörtét is ki tudom cserélni.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
Világ
Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
vous - 2023.03.11.

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, milyen fontos a méhek jelenléte a bolygónkon, hiszen ez az egyetlen rovar a világon, ami képes ételt előállítani az ember számára is, ami nem más, mint a jól ismert méz – írja Zsuzsanna, aki a VOUS vendégszerzői felhívására küldte be írását. A következő sorokban Pálfy Zsuzsanna cikkét olvashatjátok.

Otthon

Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
Otthon
Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
vous - 2023.03.16.
A vízhatlan matracvédő megóvja a baba és kisgyermek ágyának a matracát a nemkívánatos foltoktól. De mi a helyzet a nagy méretű ágyakkal? Sok esetben ugyanis együtt alszik a kicsi a szülőkkel vagy hajnalban, ha felébred, bemászik a szülői ágyba. Szerencsére nagy, 180x200 és 200x200 cm-es méretben is elérhető a matracvédő, így nem történik semmi probléma, ha nem ébred fel a gyermek arra, hogy pisilni kell. A szobatisztaságra való szoktatáskor ez előfordul, így jobb felkészülni rá és megelőzni a bajt.