Egyéb kategória

Ez a három csillagjegy még idén valóra váltja álmait

Mindannyian dédelgetünk szépséges álmokat a lelkünkben és az álmok jelentős része álom is marad, sokszor éppen saját magunk miatt. Mert gyávák vagyunk, vagy nem elég kitartóak, vagy alacsony az önbecsünk…. hiszen nekünk úgyse sikerülhet….. de ez a három csillagjegy tűzön-vízen át addig megy, amíg az álom, valósággá nem válik.

vous - 2019.07.25.
Ez a három csillagjegy még idén valóra váltja álmait

Kos

Az önfejű kosok egyik legfőbb erénye – na nem a kitartás – hanem a makacsság. Gyorsabban ébred fel bennük a dac, mint bármely más csillagjegyben. Hirtelen elhatározásból született döntéseikért is képesek harcolni, az álmaikért pedig szó szerint bármire képesek. Akár saját maguk legyőzésére is.

Ikrek

. Az ikrek szociálisan rendkívül érzékenyek, így nem csoda, hogy legszebb álmaik sem önmagukról szólnak, hanem a legtöbbször valamilyen közösségi érdek vagy cél mentén fogalmazódik meg. Kitartó munkával és a mögötte húzódó erős küldetéstudattal bármilyen akadályt legyőznek.

Mérleg

Lépésről lépésre haladnak. Morfondíroznak és néha szívesen feladnák a Mérlegek is. De nem teszik, mert agyban már rég lejátszották a lehetséges kifutását az ügynek, látják mik a gyenge pontok és a csapdákat kikerülve sikerre viszik álmaikat. Akkor is, ha az hosszú ideig tartó lemondásokkal jár is.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

EFOTT fesztivál: 4 nap, 6 színpad, több mint 100 fellépő a nyár legnagyobb egyetemi buliján
Világ
EFOTT fesztivál: 4 nap, 6 színpad, több mint 100 fellépő a nyár legnagyobb egyetemi buliján
vous - 2023.06.05.
A törökországi földrengésben érintett hallgatókat is vendégül lát idén az EFOTT fesztivál – jelentette be Dr. Hankó Balázs Zoltán felsőoktatásért felelős államtitkár a rendezvényt beharangozó sajtóeseményen. Elhangzott: az EFOTT az egyetemisták fesztiváljaként a 18-29 éves korosztály egyik legkedveltebb nyári programja. A rendezvény sokszínű zenei kínálatának köszönhetően a középiskolásoktól az egyetemistákon át minden korosztály megtalálhatja a számára legizgalmasabb előadókat, 6 színpadon több mint 100 fellépőt. Július 12. és 16. között többek között a VALMAR, a Wellhello, Dzsúdló, a Halott Pénz, a Follow the Flow, ByeAlex és a Slepp, Azahriah, Majka, a Blue, a La Bouche és a Culture Beat is koncertezik a Velencei-tó partján. A fesztivál nappali programjait összefogó UNIversumba idén rekordszámú felsőoktatási intézmény jelentkezett. A programok középpontjában a kultúra, az egészséges életmód, a digitalizáció és a fenntarthatóság áll majd.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.