Egyéb kategória

Csak úgy szikrázik a levegő a hercegi testvérek között Angliában?

Hiábavaló elvárás a béke egy olyan házban, ahol az egyik legerősebb érték a népszerűség és az alattvalók közötti elfogadottság. A csillogás és a vakuknak szóló mosolyok mögött csak úgy szikrázik a feszültség Vilmos és Harry herceg valamint a két hercegi sógornő, Katalin és Meghan között.

vous - 2019.06.26.
Csak úgy szikrázik a levegő a hercegi testvérek között Angliában?

Mármint, ha hinni lehet a brit lapok tudósításainak és nem arról van szó csupán, hogy árgus szemmel lesik a fotósok a testvérpár minden megmozdulását, mimikáját és gesztusát, És nem arról van szó csupán, hogy ezekről az ellesett, lefotózott pillanatokról számolnak be aztán a sajtó képviselői, tényként közölve vélekedéseket.

Objektum doboz

Vajon tényleg féltékeny Katalin Meghan -re? Ö…..miért is? A hírek szerint arra a természetességre, ahogy Meghan viselkedik a kamerák előtt, amilyen természetességgel bánik a médiával. Az senkit se hozzon zavarba, hogy mások ezt éppen fordítva látják, és Meghan viselkedését minősítik görcsösnek és mesterkéltnek. Míg szerintük Katalin az, aki képes szívből nevetni, ölelni is akár, és képes elfeledkezni arról, hogy legkisebb homlokráncolását is ziher, lekapja valaki és aztán megy majd a találgatás: "Vajon milyen gondok felhőzik be a máskor mindig mosolygós Katalin homlokát?"

Objektum doboz

Nyilván pont azok, amelyek minden más nő homlokát is, vagy csak fintorgott egyet, és összehúzta a szemét, mert erősen tűzött a nap.

Máskor arról szólnak a hírek, hogy Meghan féltékenysége nem ismer határt és minden erejével azért küzd, hogy mosolygós riválisát letaszítsa a "trónról", mármint a népszerűség trónusáról és addig nem nyughatik, amíg ez nem sikerül neki. Hisz lám, lám, az is sikerült neki, amit pár éve vízionált, mely szerint neki bizony egy híres és gazdag brit férje lesz és punktum. És ha ez sikerült neki Harry herceg személyében, akkor nincs az az erő, ami megállítaná. Jaj Katalinnak. 

Brit trónörökösök

Brit trónörökösök
Forrás:
instagram

Pedig lehet az igazság sokkal inkább arrafelé hajlik, hogy született egy cseppnyi kisbaba, aki jelenleg figyelme valódi fókuszában van és minden más, a kötelező megjelenések, az események megtisztelése jelenlétével, minden ceremónia pont NEM HIÁNYZIK neki, és talán esze ágában sincs méricskélni. Vagy ha igen, egyáltalán nem biztos, hogy nálunk van az a műszer, amely hajszálpontosan lövi be mikor, miért és ki dúl-fúl. Vajon milyen erős a hercegnéi cicaharc.

Objektum doboz

Pár napja ünnepelte születésnapját Vilmos (37 éves lett a szívtipró herceg), és bizony nem kapott se lufit, se érzelmektől lángoló üzenetet a közösségi médián keresztül öccsétől. Ezért: FAGYOS  a hangulat és feszült a kapcsolat a két testvér között.

Objektum doboz

Vagy nem… és a palota színfalak mögött, ahova nem látnak be a kamerák, nem villanhatnak a vakuk: ittak egymás egészségére és elméláztak a nekik jutott sorson. 

Ajánlott cikkek