Egyéb kategória

Ez a három csillagjegy képes felülről szemlélni a dolgokat

Senki sem szereti kicsinyesnek, földhözragadtnak érezni magát, ez a három csillagjegy azonban elmondhatja magáról, hogy képes felülemelkedni egészen nehéz dolgokon is.

vous - 2019.05.29.
Ez a három csillagjegy képes felülről szemlélni a dolgokat

Halak

Látásmódjuk különleges, alkalmazkodóak és mindig megtalálják a módját annak, hogy a bajokat elkerüljék. Ha azonban ez mégsem sikerül, akkor a Halak jegyű emberek nem sokat agyalnak azon, hogy mi miért történt, nem vádaskodnak, nem mutogatnak újjal másokra, hanem keresnek egy olyan nézőpontot, amely segíti a helyzet elfogadását.

Rák

Rendkívül érzékeny jegyről van szó, amely könnyen megsértődik, de ez a sértett állapot nem tart ki sokáig nála. Van benne erő a belső vizsgálatra, igazságos és nem keni másra a bajt. Főleg, ha abban neki is szerepe volt. Viszont sajnálja az időt elmúlt dolgokra pazarolni, ezért azt közvetíti mások felé, hogy ne rágódjanak, emelkedjenek felül a történteken, és ehhez jó példával elöl is jár.

Nyilas

Szabadnak született, éppen ezért se a múlt, se a rossz történések nem köthetik gúzsba. Legjobban a kötöttségektől fél, éppen ezért igyekszik mielőbb túllendülni problémákon, akadályokon. Ha valaki valamit ellene követ el, még ha egészen galád dologról van is szó, nem engedi, hogy lebénítsa. Inkább felülemelkedik rajta.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!