Egyéb kategória

Vous – Angyali üzenet vasárnapra

Az angyaloknak mára is van üzenetük számotokra. Őrzik minden lépésetek, vigyáznak rátok, segítenek, támogatnak, jelzik az utat.

vous - 2019.05.19.
Vous – Angyali üzenet vasárnapra

Sokszor súlytalannak látunk embereket, dolgokat, történéseket és jelenségeket az életünkben. Még akkor is, ha annak valójában TÖMEGE, súlya, jelentősége van csak éppen az adott szituációban másra fókuszálunk. Bizony veszítünk így el lehetséges szerelmet és jó barátságokat is. Amikor azt üzenik nekünk az égiek, hogy a JELENBEN éljünk, ez ezt is jelenti…. azokra kell figyelnünk, akik ott vannak kéz- közelre, tapintásra,ölelésre hozzánk, csak éppen mi valaki olyan után sóvárgunk, aki már elment vagy soha el se jön.

carrot-1570659_1920

carrot-1570659_1920
Forrás:
pixabay

Napunkat segítő növény a SÁRGARÉPA virága.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.