Egyéb kategória

Vous – Angyali üzenet vasárnapra

Az angyaloknak mára is van üzenetük számotokra. Őrzik minden lépésetek, vigyáznak rátok, segítenek, támogatnak, jelzik az utat.

vous - 2019.05.19.
Vous – Angyali üzenet vasárnapra

Sokszor súlytalannak látunk embereket, dolgokat, történéseket és jelenségeket az életünkben. Még akkor is, ha annak valójában TÖMEGE, súlya, jelentősége van csak éppen az adott szituációban másra fókuszálunk. Bizony veszítünk így el lehetséges szerelmet és jó barátságokat is. Amikor azt üzenik nekünk az égiek, hogy a JELENBEN éljünk, ez ezt is jelenti…. azokra kell figyelnünk, akik ott vannak kéz- közelre, tapintásra,ölelésre hozzánk, csak éppen mi valaki olyan után sóvárgunk, aki már elment vagy soha el se jön.

carrot-1570659_1920

carrot-1570659_1920
Forrás:
pixabay

Napunkat segítő növény a SÁRGARÉPA virága.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Elöltöltős vagy felültöltős mosógépet érdemes venni?
Otthon
Elöltöltős vagy felültöltős mosógépet érdemes venni?
vous - 2024.05.28.
Több szempontot is figyelembe kell venni, ha azt szeretnénk eldönteni, hogy elöltöltős vagy felültöltős mosógép volna ideálisabb a számunkra. Az első és legfontosabb aspektus az, hogy mekkora terület áll a mosógép rendelkezésére.