Egyéb kategória

Vous – Angyali üzenet péntekre

Az angyaloknak mára is van üzenetük számotokra. Őrzik minden lépésetek, vigyáznak rátok, segítenek, támogatnak, jelzik az utat.

vous - 2019.05.17.
Vous – Angyali üzenet péntekre

Bármennyire is érezzük úgy néha-néha, hogy a legjobb lenne egy lakatlan szigeten EGYEDÜL létezni…. ez a kósza, sokszor a düh szülte vágy hamar elillanna, ha valóban teljesen egyedül maradnánk. Az ember, közösségi létezésre született. Tetszik vagy sem (néha nagyon nem…..), de meg kell tanulnunk közösségeinkben létezni, megtalálni a helyünket, megmutatni értékeinket. Mert az értékeink is csak mások tükrén tudnak igazán felcsillanni. Ennek szellemében az angyalok azt üzenik, hogy vegyük – adjuk a jeleket oda-vissza, sértettség helyett álljunk ki magunkért nyíltan, és legyünk fontos eleme, tagja a rendszernek.

lilac-3966402_1920

lilac-3966402_1920
Forrás:
pixabay

Napunkat segítő növény a FEHÉR ORGONA.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.