Egyéb kategória

Ez a három csillagjegy nehezen engedi el a múltat

Van aki szinte igényli az új és új történéseket és lubickol a jelenben, ám akadnak csillagjegyek, akik számára túlságosan meghatározó a múlt. Ez a három csillagjegy engedi el legnehezebben az emlékeket.

vous - 2019.05.18.
Ez a három csillagjegy nehezen engedi el a múltat

Bika

Bár a jelen pillanat is fontos számára, a múlt a gyökere a létezéshez. Nem csak nem tudja, nem is akarja elengedni. Akkor sem, ha az fájdalmas emlékeket idéz fel benne újra és újra. Hosszasan töpreng azon, mit kellett volna másként tenni, vagy mást mondania.

Szűz

Minden apróságot megjegyez, elraktároz és mereng rajta, legyen az színes élmény vagy keserű döfés. A múlt nagy történései pedig jelentős hatással vannak jelenére, önmagától nem képes túllendülni a régi nehézségeken, és az új élmények se tudják teljesen elfedni azokat.

Mérleg

A jelen egyensúlyához a múlt folytonos mérlegelése is hozzátartozik, nincs jelen a múlt nélkül és ez élete minden területére rányomja bélyegét. Egy Mérleg nehezen kezdi ÚJRA az életét, ha egyszer kibillen egyensúlyából, ha megtörik a finom rendszer, akkor hosszasan kesereg a múlt romjai fölött.

Ajánlott cikkek