Egyéb kategória

Vous – Angyali üzenet keddre

Az angyaloknak mára is van üzenetük számotokra. Őrzik minden lépésetek, vigyáznak rátok, segítenek, támogatnak, jelzik az utat.

vous - 2019.05.14.
Vous – Angyali üzenet keddre

Biztosan ismertek ti olyan embert, akihez mindig be lehet toppanni. Váratlanul is, a nap bármely szakában. És ha otthon van, ajtót fog nyitni a csengetésre, és nem szabadkozik sután a rendetlenség miatt, és  nem bosszankodik amiatt se, ha egyébként alkalmatlan szituba sikerül belépnetek. Megosztja azt veletek, ami otthon van, és nem jön zavarba, ha az csak tea és pirítós, vagy az üveg alján lötyögő bor, száraz piskótamaradék, vagy szalámi vég. Odaad mindent a hűtőjéből,  magából, az életéből.

acorn-3700512_1920

acorn-3700512_1920
Forrás:
pixabay

Nos, ha van ilyen ember a közeletekben, akkor az angyalok azt tanácsolják, hogy nagyon becsüljétek meg, mert  azok közé a ritkán leszülető befogadó lelkek közé tartozik, akik mások megsegítése miatt érkeztek erre a földre, és nyugalmukkal, bőkezűségükkel és vendégszeretetükkel épesek szebbé tenni mások életét.

Napodat segítő növény a TÖLGY.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.