Egyéb kategória

A legszorgalmasabb csillagjegyek

Május elseje a munka ünnepe, ennek margójára most sorra vesszük a legfelelőségteljesebb és legszorgalmasabb csillagjegyeket. Ti is a szorgos hangyák táborát erősítitek? Olvassatok tovább és kiderül!
 

vous - 2019.05.01.
A legszorgalmasabb csillagjegyek

Szűz

A Szűzek könnyed, laza és vidám természettel rendelkeznek, azonban munkájukat maximalistaként végzik, minden rájuk bízott feladatot haladéktalanul és precízen végeznek el, és ugyanezt várják el másoktól is. Számukra a munka és a szorgalom hatalmas érték és párjukra is roppantul büszkék, ha könnyedén vesznek egy nehezebb munkanapot.

Mérleg

A Mérlegek bármit megtesznek, hogy saját magukat és szeretteiket anyagi biztonságban tudhassák, képesek több műszakot és rengeteg túlórát elvállalni, hogy minél többet tudjanak letenni az asztalra. Hajlamosak konfliktusba keveredni a munkatársaikkal, mert szeretik kezükben tartani az irányítást, ez azonban sokszor zavar másokat.

Kos

A Kosok mint a magánéletükben, úgy munkájukban is képesek fejjel rohanni a falnak, igazán forrófejűek és számukra nem létezik lehetetlen. Ritkán esnek kétségbe és mindig igyekeznek céltudatosan végezni a munkájukat, szeretnek vezető beosztásban dolgozni, azonban alkalmazottként is hamar a főnök kedvencévé válnak kitartásuknak köszönhetően.
 

Ajánlott cikkek