Egyéb kategória

5 sminktipp, amit minden menyasszonynak ismernie kellene

Ha a hétköznapokban nem vagytok éppen sminkguruk és vészesen lohol a nagy nap a sarkatokban viszont nem akartok profi sminkeshez fordulni. akkor ez a néhány tipp most nektek szól.
 

vous - 2019.04.29.
5 sminktipp, amit minden menyasszonynak ismernie kellene

1.Hidratáljatok!

El sem hinnétek, hogy egy ilyen alapvető dolog milyen csodát tehet a bőrötökkel.
 A kozmetikusok azt javasolják, hogy legalább napi három liter folyadékot fogyasszatok el és a ragyogó eredmény két hét után már láthatóvá is fog válni.

szürke menyasszonyi ruha

A nagy nap
Forrás:
Instagram

2.Gondosan válasszatok alapozót!

Ha úgy érzitek, nem találjátok  a megfelelő árnyalatot, érdemes rászánni egy picivel több pénzt és ellátogatni egy profibb üzletbe, ahol eladók állnak rendelkezésetekre, akik profin meg tudják állapítani milyen szín illik a bőrtónusotokhoz.

3.Természetes fényben vigyétek fel a sminketeket!

Ez nagyon fontos, ugyanis ezen a napon rengeteg fénykép fog készülni rólatok és biztosan nem akartok mindegyiken narancsként víritani.

4.Használjatok vízálló szempillaspirált!

Még ha nem is vagytok könnyen elérzékenyülő típusok a saját esküvőtökön bármi megeshet, ezért érdemes mindenre felkészülni.

5.Készítsetek össze egy kis nesszeszert

Ebben legyen korrektor, púder, fixáló spray és minden olyan termék, amellyel egy esetleges sminkbakit kijavíthattok így nem érhetnek titeket meglepetések.

De a legfontosabb tipp, hogy engedjétek el magatokat és ne stresszeljetek ez a ti napotok és minden csakis rólatok szól!

Ajánlott cikkek